Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Geberit Pro

Aplikacija za Android i iOS pametne telefone

Sve što Geberit nudi u budućnosti će također biti dostupno vodoinstalaterima na svojim mobilnim uređajima. To omogućuje novi Geberit Pro za pametni telefon koji pomaže vodoinstalaterima s mnogo korisnih informacija i alata.

Pregled svih funkcija aplikacije

Glavni izbornik aplikacije Geberit ProApp

Katalog rezervnih dijelova

Brzo do pravog rezervnog dijela

Cijeli katalog rezervnih dijelova dostupan Vam je u svakom trenutku. Brzo pronađite odgovarajuće rezervne dijelove i direktno ih naručite.

Čitač bar koda i QR koda

Brzo pronalaženje informacija o proizvodu

Čitač QR kodova i bar kodova direktno se povezuje s drugim informacijama o proizvodu kao što su upute o montaži, pregled rezervnih dijelova i daljnji opisi proizvoda.

Filmovi o instalaciji

Jednostavna i pravilna montaža

Jednim klikom dolazite direktno na Geberitov YouTube kanal gdje možete pogledati filmove o instalaciji i funkcioniranju.

Prepoznavanje proizvoda

Prepoznajte svaki proizvod od 1964.

Funkcija prepoznavanja proizvoda omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas. Trebate unijeti samo tipične karakteristike proizvoda. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno pozvati i naručiti u aplikaciji Geberit ProApp.

Identifikator proizvoda

Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće od 1964.Funkcija prepoznavanja proizvoda aplikacije Geberit Pro omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas kao i sustav pisoara od 1983. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno pozvati u aplikaciji Geberit Pro.

Čitač bar koda i QR koda

Brzo pronađite informacije o proizvodu. Čitač bar koda i QR koda izravno povezuje s daljnjim informacijama o proizvodima, kao što su priručnici za instalaciju, pregledi rezervnih dijelova i drugi opisi proizvoda.

Katalog proizvoda

Uvijek postoji i dostupan pristup u bilo koje vrijeme. Brzo i jednostavno pregledajte cijeli katalog i odmah potražite sve informacije o proizvodu, priručnike za instalaciju itd.

Rezervni dijelovi

Brzo pronađite odgovarajući rezervni dio. Cijeli katalog rezervnih dijelova dostupan je u svakom trenutku. Možete brzo pronaći odgovarajuće rezervne dijelove i naručiti ih s odgovarajućim brojem rezervnih dijelova.

Oznake

Dodajte vlastite oznake. Sada možete brzo i jednostavno dohvatiti često korištene sadržaje kao što su proizvodi, dokumenti ili videozapisi dodavanjem vlastitih oznaka.