Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Know-How Installed

pouzdana rješenja

U Geberitu se pouzdajemo na dugogodišnju, blisku i uspješnu suradnju s vodoinstalaterima, sanitarnim inženjerima, arhitektima i trgovcima. Mi ujedinjujemo znanje i iskustvo naših kupaca u svaki naš razvoj i poboljšanja.

Svoju strast za kvalitetom i tehnologijom kombiniramo s gotovo 150 godina sanitarnog znanja kako bismo ponudili pouzdane proizvode i usluge koji našim korisnicima uistinu olakšavaju život. Naši proizvodi postavljaju standarde u sanitarnoj industriji. Oni su inovativni, svestrani i brzi i jednostavni za ugradnju i servis. Kao što znamo da je snažno partnerstvo s našim klijentima ključno za njihov uspjeh, pomažemo im s pravilnim planiranjem, logistikom, instalacijom, održavanjem proizvoda i pravovremenom i pažljivom tehničkom podrškom.

Potpuno integrirana rješenja za kupaonice koja djeluju u kombinaciji s pouzdanošću i stručnom uslugom: to je Know-How Installed.