Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Zaštita od požara s Geberitom

Sprječavanje širenja

Rizične kućne instalacije

  • Geberitovo ispitivanje na požar u Zavodu za ispitivanje materijala Sveučilišta u Stuttgartu

Neosigurani provodnici omogućuju brzo širenje požara kroz prostorije i katove. Preventivna zaštita od požara to sprječava ili odgađa kako bi se ljudi mogli odvesti na sigurno od požara i dima.

Rješenja za sanitarne instalacije

  • Geberitova protupožarna pregrada za zaštitu od požara
  • Odvajanje odobrenim Geberitovim instalacijskim sustavima
  • Odvajanje odobrenim Geberitovim protupožarnim obujmicama

Sustavi Geberit ispunjavaju relevantne pravne zahtjeve za zaštitu od požara, a za to postoje i odgovarajući dokazi. Zahvaljujući sistemskoj tehnici trošak projektiranja i montaže je minimalan.

Proizvodi za zaštitu od požara Geberit

  • Predzid Geberit Duofix

Instalacijski sustav Geberit Duofix u kombinaciji s odgovarajućim pregradnim zidovima prikladan je za protupožarno odvajanje u trajanju od 90 minuta.

Geberit Duofix

  • Protupožarna obujmica Geberit Rohrschott90 Plus

Protupožarna obujmica Geberit Rohrschott90 Plus u slučaju požara sprječava mogućnost širenja vatre preko odvodnog sustava. Pod djelovanjem topline materijal u protupožarnoj obujmici nabubri, potpuno stisne stranice odvodne cijevi i na taj način zatvara prijelaz na druge etaže ili prostorije.