Čistoća u svakom uglu

Čišćenje Geberit Sigma20 tipke za aktiviranje ispiranja

U kupaonici su važni dizajn i pametne funkcije, ali za korisnika je čistoća još važnija. Učinite svoju kupaonicu blistavom s nekoliko jednostavnih trikova.

 • Laka dostupnost
  Kupaonski pribor organiziran u kutije može se lako spremiti, ostavljajući čiste površine koje se mogu brzo i jednostavno očistiti. Ili još bolje: upotrijebite praktične kutije za organiziranje kako biste u potpunosti iskoristili interijere kupaonskog namještaja.
 • Lako pražnjenje
  Držači četki za WC školjku moraju biti čisti kao i same četke za WC školjku; inače će zaostala voda u držačima brzo širiti neugodan miris - pa bi trebali imati jednostavan dizajn i biti jednostavni i sigurni za čišćenje.
 • Ispiranje
  Potrebno je paziti na ispusne cijevi, čak i ako nisu vidljive u kupaonici. Naslage se mogu brzo nakupiti u odvodima ili na keramičkim površinama, što ih čini težim za čišćenje. Da biste to izbjegli, redovito ih treba ispirati dovoljnom količinom vode.
 • Češće čišćenje
  Priključci oko WC školjke i umivaonika glavna su područja na kojima se taloži prljavština, klice ili kapljice mokraće. To može uzrokovati razvoj neugodnih mirisa. Da biste to spriječili, redovito čistite WC školjku i umivaonik, ne zaboravljajući povremeno očistiti priključke.

Part 1: Stains in the bathroom from from hair dyes and bleaches
Part 2: Stains in the bathroom from hygiene products and bathroom cleaner
Part 3: Stains in the bathroom from nail polish and nail polish remover
Part 4: Stains in the bathroom due to limescale and silicate deposits
Part 5: Stains in the bathroom caused by WC cleaning agents and WC tabs

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje