Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Poduzeće Geberit

Vodeći ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu

Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit je stoga u mogućnosti ponuditi inovativna i sveobuhvatna rješenja za kupaonicu iz jednog izvora. Proizvodi se koriste u novim zgradama kao i projektima obnove i modernizacije. Kao i visokokvalitetni asortiman proizvoda, Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca.

Predstavnici prodaje Geberita također pružaju usluge trgovcima, voditeljima salona, ​​vodoinstalaterima, inženjerima i arhitektima osobnim, a u mnogim slučajevima i projektnim savjetima. Ovaj je rad podržan širokim rasponom tehničke dokumentacije, kataloga i digitalnih alata s velikom praktičnom relevantnošću. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona u Europi i 6 na drugim kontinetima. Grupa također ima modernu i učinkovitu infrastrukturu u glavnom sjedištu i u Šangaju za razvoj novih tehnologija i proizvoda. S više od 12.000 zaposlenika u više od 50 zemalja, Geberit je u 2020. godini ostvario neto promet od 3 milijarde CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange i uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

Geberit kreira kvalitetu života

Održivost je već desetljećima dio našeg identiteta. To se isplati za okoliš, društvo, kupce i partnere, za zaposlenike kao i za dioničare, primjerice u obliku proizvoda koji štede vodu, novih logističkih rješenja ili energetski učinkovitih proizvodnih postrojenja i odgovorne izobrazbe. Posjetite web stranicu grupacije Geberit i saznajte kako održivo razmišljanje i djelovanje definiraju sve aspekte našeg svakodnevnog života.

Više informacija o održivosti