Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Izjava o zaštiti podataka

Stanje na dan 8. srpnja 2014.

Sigurnost Vaših osobnih podatka iznimno je važna poduzeću Geberit. Možete posjećivati našu web stranicu, a da nam pritom ne ostavljate svoje osobne podatke. Vaši su nam podaci potrebni samo ako želite određene usluge. Ovom Izjavom o zaštiti podataka želimo Vas transparentno informirati o tome koji se podaci i u koju svrhu prikupljaju, obrađuju i pohranjuju.

Pohranjivanje podataka o pristupu

Kod svakog pristupa našoj mrežnoj stranici podaci o pristupu pohranjuju se u zapisničkoj datoteci na poslužitelju našeg pružatelja usluga. Taj podatkovni slog sastoji se od Vaše IP-adrese, datuma i vremena zahtjeva, naziva zatražene datoteke, naziva datoteke iz koje je datoteka zatražena, prenesene količine podataka i statusa pristupa, opisa korištenog mrežnog preglednika i operativnog sustava kao i imena Vašeg pružatelja internetskih usluga. Ti se podaci prikupljaju iz tehničkih razloga. Ocjenjivanje se vrši isključivo u statističke svrhe i bez uzimanja u obzir osobe.

Kolačići

Ako posjećujete neku web stranicu poduzeća Geberit i ako ste u postavkama svojeg preglednika prihvatili preuzimanje kolačića, to za nas znači da želite u najboljoj mogućoj mjeri koristiti našu web stranicu i da se stoga slažete s ovdje opisanom uporabom kolačića i drugih tehnologija. Više informacija o kolačićima i potrebnim postavkama preglednika za sprečavanje, brisanje ili prikaz kolačića navedeno je u nastavku.

Kolačić je mala datoteka koju pri prvom posjetu prenesemo na tvrdi disk Vašeg računala ili drugih perifernih uređaja kako bi naši sustavi pri ponovnom posjetu prepoznali Vaš uređaj i kako bismo Vam mogli ponuditi posebne funkcije ili sadržaje.

Kolačići su vrlo korisni jer pri opetovanom posjećivanju web stranice osiguravaju veću jednostavnost uporabe. Uz pretpostavku da se koristite istim uređajem i istim preglednikom, kolačići mogu pohranjivati Vaše postavke, primjerice Vašu košaricu, prenositi nam informacije o Vašoj uporabi naše web stranice te prikazivati sadržaje koji su više u skladu s Vašim interesima i potrebama. S odgovarajućim programima za analizu, kao što je primjerice Google Analytics, možemo provoditi statističko ocjenjivanje i dijagnostiku radi poboljšanja sadržaja, proizvoda i usluga. Kolačići koje upotrebljava naša web stranica prikupljaju samo anonimizirane podatke koji ne omogućuju povezivanje s Vašim osobnim informacijama.

Uz to VI imate kontrolu. Preko postavki svojeg preglednika možete upravljati kolačićima. Tako možete primjerice brisati postojeće kolačiće, prihvatiti ili odbiti sve kolačiće, prihvatiti samo određene tipove kolačića ili odrediti da želite dobiti upozorenje kada neka web stranica želi pohraniti kolačiće. Postupak pri kontroliranju i brisanju kolačića ovisi o pregledniku kojim se koristite. Informacije o tome možete pronaći u funkciji Pomoć svojeg preglednika.

Google Analytics (web-analiza/praćenje)

Ova web stranica koristi uslugu Google Analytics za analizu web stranica koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics upotrebljava tzv. kolačiće („cookies”), tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vaše uporabe web stranice. Informacije koje kolačići generiraju o Vašem korištenju ove web stranice u pravilu se prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se spremaju. Na ovoj web stranici Google Analytics proširen je za kod koji omogućuje anonimizirano prikupljanje IP-adresa (tzv. maskiranje IP-a). Zahvaljujući tom kodu Vaša će IP adresa u Googleu, unutar država članica Europske unije ili drugih država potpisnica Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru, prije prijenosa biti skraćena. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa šalje se na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se skraćuje. Po nalogu operatera ove web stranice Google će koristiti ove informacije u svrhu analize Vašeg korištenja web stranice, sastavljanja izvještaja o aktivnostima na web stranici te pružanja drugih usluga operateru web stranice u vezi s korištenjem web stranice i interneta. Google neće Vašu IP adresu koju u okviru funkcije Google Analytics proslijedi poslužitelj povezivati s drugim podacima u posjedu Googlea. Spremanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim postavkama softvera preglednika. Međutim, upozoravamo Vas da u tom slučaju možda neće biti moguće koristiti sve funkcije ove web stranice u punom opsegu. Osim toga, možete spriječiti proslijeđivanje podataka koje je kolačić generirao i koji se odnose na Vašu uporabu web stranice (uklj. Vašu IP-adresu) Googleu kao i obradu tih podataka u Googleu tako da preuzmete i instalirate dodatak na preglednik koji se nalazi na sljedećoj poveznici ( http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en ).

Pobliže informacije o uvjetima uporabe i zaštiti podataka možete pronaći na http://www.google.com/analytics/terms/en.html i http://www.google.de/policies/privacy/ .

Google Analytics koristimo i za analizu podataka iz funkcija AdWords i DoubleClick kolačić u statističke svrhe. Ovu funkciju možete deaktivirati putem upravitelja oglasima ( http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=de ).

Osobni podaci (narudžbe, upiti, zahtjevi za informacijama)

Kako bismo Vam mogli pružiti usluge koje želite, kao što su primjerice narudžbe, odgovaranje na upite ili prenošenje informativnog materijala (biltena, informacija o proizvodima, događaja itd.), potrebni su nam osobni podaci kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte itd. Te osobne podatke prikupljamo i koristimo samo ako je to nužno za pružanje određene usluge. U tu svrhu može biti potrebno proslijediti Vaše podatke poduzeću koje angažiramo za pružanje usluga, primjerice prijevozničkom poduzeću. Obrada i uporaba Vaših osobnih podataka u svrhu savjetovanja, promidžbe i istraživanja tržišta kao i proslijeđivanje trećim osobama vrši se samo uz Vašu izričitu suglasnost.

Ako ste se prijavili za redovito primanje informativnog materijala, u svakom se trenutku možete telefonom, pisanim putem ili e-poštom odjaviti od primanja.

Ako otvorite e-poruke koje primate od nas ili kliknete na neku poveznicu u njima, to se zapisuje na našem web poslužitelju (datum, vrijeme, e-adresa). To služi za internu statistiku. Ti se podaci ne povezuju s osobnim profilima uporabe.