Izjava i napomene o zaštiti podatakaza kupce, dobavljače i druge poslovne partnere

Zaštita vaših osobnih podataka nam je važna. Ova Izjava o zaštiti podataka služi za obavještavanje korisnika internetske ponude tvrtke Geberit, a posebice Geberit web stranice(a) („web stranica”), kao i kupaca, dobavljača i poslovnih partnera o obradi osobnih podataka drugih društva grupacije Geberit u EU-u, Europskom gospodarskom prostoru (EGP), Švicarskoj i Velikoj Britaniji. Stoga se ne moraju svi dijelovi ovih informacija odnositi na vas. Osobni podaci u smislu ove Izjave o zaštiti podataka su svi podaci koji se odnose ili se mogu povezati s vama osobno, poput npr. imena, adrese ili e-mail adrese.

Voditelj obrade vaših osobnih podataka je Geberit prodaja d.o.o.

Naš odjel za zaštitu podataka kao i službenika za zaštitu podataka možete kontaktirati putem e-mail adrese dataprotection[at]geberit.com ili slanjem pošte na našu poštansku adresu uz dodatak „Zaštita podataka”. Za povjerljivi kontakt isključivo s našim službenikom za zaštitu podataka upotrijebite sljedeće podatke za kontakt: KREMER Rechtsanwälte, Disch-Haus, Brückenstraße 21, 60667 Köln, e-pošta: dpo[at]geberit.com.

Kako bismo izbjegli neželjenu e-poštu, u tekstu upotrebljavamo „[at]” umjesto „@”. Zamijenite „[at]” s „@” u svojoj e-poruci.

1. Automatizirani postupak prikupljanja i obrade podataka na Geberit web stranicama

Naše web stranice upotrebljavaju niže opisane tehnologije i alate. Ako su izborni i ne želite da se oni koriste, uz svaki alat navest ćemo vam razne mogućnosti i postavke za sprječavanje njihova korištenja.

2. Prikupljanje i obrada dobrovoljno danih podataka

Prikupljamo i obrađujemo dobrovoljno dane osobne podatke tijekom interakcije (primjerice putem e-pošte, telefona ili naših web stranica) s kupcima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima. U pregledu u nastavku možete pronaći informacije o pravnoj osnovi i svrsi obrade pojedinačnih podataka.

3. Dodatne obrade podataka uz našu web stranicu

Osim obrade podataka putem naše web stranice, daljnja obrada podataka se u pojedinačnim slučajevima i ovisno o vašim postavkama odvija putem trećih strana o kojima se možete informirati ovdje.

4. Daljnja obrada podataka, prijenos podataka u treće zemlje i brisanje podataka

U pojedinačnim slučajevima vaši podaci potrebni su nam za određenu, izvanrednu obradu podataka te se o tome možete informirati ovdje.

5. Vaša prava

S obzirom na vaše osobne podatke koje obrađujemo imate niže opisana prava. Molimo da vezano za ostvarenje vaših prava svoj pisani upit pošaljete na gore navedene kontakte ili na sljedeću e-mail adresu: dataprotection@geberit.com.

Verzija: novembar 2023.