Dobro projektiranje je pola čistoće

Dobro projektirana kupaonica pojednostavljuje čišćenje kupaonice

Vlasnici zgrada mogu već u fazi projektiranja odlučiti hoće li kupaonicu biti lako očistiti. Za kupaonicu je važno da ima šik dizajn, ali za korisnika je čistoća još važnija.

Jednostavno projektiranje prostorije
Gdje god je to moguće, kutovi i uglovi u kupaonicama trebaju biti minimalni. To znači da će se kupaonica moći brzo i učinkovito očistiti. Instalacije predzida idealne su jer iza zida sakrivaju uobičajene elemente koji nakupljaju prašinu - poput cisterni, cijevi i kabela.

Dizajn bez fuga
Što su pločice veće, to se lakše čiste. I što je manje fuga, manje je mjesta za taloženje prljavštine, prskanja mokraće i mikroba.

Bez unutarnjeg ruba
Naslage kamenca na površini WC školjke, čine ju izuzetno teškom za čišćenje. Štoviše, naslage izgledaju nehigijenski i na njima se skuplja nečistoća. Zbog toga je sanitarnu keramiku lakše očistiti kada su površine jednostavnije i kontinuiranije. Moderne WC školjke zamišljene su da budu bez unutarnjeg ruba, a dostupni su i umivaonici bez vidljivog preljeva.

Elegencija ugrađena na zid
Ako su kupaonski namještaj i WC školjka postavljeni na predzid, ispod njih se pojavljuje slobodan prostor koji se lako čisti. Idealna udaljenost između poda i WC školjke ili namještaja je oko 15 cm, što pruža savršenu količinu prostora za brisanje i čišćenje ispod njih.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje