Manje otpada i smeća u kupaonici

Europljani u prosjeku generiraju 480 kilograma smeća godišnje, što je očito previše. Međutim, dobra vijest je da se 47% smeća reciklira ili kompostira, a ta će se brojka povećavati (izvor: euronews.com). Iako se sve više smeća može ponovno upotrijebiti, cilj je smanjiti količinu proizvedenog smeća po osobi. Ispod je pet savjeta za stvaranje manje smeća u vašoj Geberit kupaonici.

Kupaonica s tuš WC uređajem
Kliknite na plavi krug za više informacija

Svatko tko želi izbjeći stvaranje smeća i otpada u kupaonici, trebao bi između ostalog uzeti u obzir sljedeće točke:

  • Što mi zapravo treba u kupaonici? Nije sve što se reklamira u oglasu na kraju dobra kupnja. U stvari neke od predmeta možete i sami izraditi. Na primjer, domaći sapuni trenutno su u modi i lako ih je napraviti.
  • Koje su alternative za smanjenje upotrebe klasičnih higijenskih potrepština za žene, poput tampona i higijenskih uložaka?
  • Možda je dobra ideja razmisliti o tuš WC uređaju? Pored dodane udobnosti prilikom korištenja WC školjke, smanjuje se i potrošnja WC papira.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje