Neka vaša kupaonica zasja

Bez obzira jesu li u sjajnom ili brušenom stilu, metalni izgled je u trenudu. Zlato, mesing, bakar i drugi metalni tonovi sada su odabir za dnevne sube i kupaonice.

Namještaj, dodaci, lampe i zidni materijali s metalnim sjajem postali su nužni elementi za oživljavanje najnovijih koncepata dizajna interijera. Ova elegantna značajka ne samo da daje nagovještaj luksuza, već uklapa i različite kombinacije boja i materijala, uklapajući se bez obzira na dizajn.

Upečatljivi metalni elfekti

Pored metalnih detalja poput toplih zlatnih nijansi, odabiri poput crnog kroma i crvenog zlata postali su izuzetno popularni u minimalističkim dizajnom.

Kao što je to često slučaj, sve je u pronalaženju prave ravnoteže: dizajni se trebaju kloniti kombiniranja više metalnih tonova u jednoj prostoriji kako bi izbjegli nesklad ili pretjerani raskoš. Međutim, upotreba različitih tekstura površine u kombinaciji može stvoriti nešto što izgleda intrigantno i još uvijek skladno. Također treba izbjegavati miješanje različitih metalnih boja s kromom, jer kromirane značajke imaju dominantan učinak u svakoj prostoriji - uključujući kupaonicu - i uopće nisu tako neutralne kako se popularno vjeruje.

Stvaranje harmonije

“U početku su zlatne armature bile omiljena opcija za dodavanje modernih metalnih značajki kupaonici. Međutim, armature su vrlo istaknuta značajka u kupaonicama, pa metalik boje Geberit nudi na tipkama za ispiranje i kanalicama, kako bi pristajale uz koncept dizajna. Sve to u svrhu skladnog izgleda”, objašnjava Daniel Raissle, Voditelj linije armatura u Geberitu.

Fokus na cjelokupni dojam

Današnji trendovi kupaonica usredotočeni su na tamne boje i prirodne ili mineralne površine poput izgleda oraha, škriljevca ili betona - a metalni naglasci savršeni su dodatak ovim dizajnom. Vrijedno je zapamtiti da su detalji ti koji daju prostoriji poseban osjećaj identiteta i individualnosti. Armature, tipke za aktiviranje ispiranja, tuš kanalice, ogledala i dozatori sapuna u postojanim metalnim bojama stvaraju skladan efekt i ugodnije kupaonice - što je danas glavni zahtjev.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje