Elegantne boje za vašu kupaonicu | Geberit Bosna i Hercegovina

Svježi sloj boje za vašu kupaonicu

Nakon divljih boja koje su bile popularne u kupaonicama tijekom 70-ih i 80-ih, bijela se ponovno vratila kao dominantna boja. Bijela označava čistoću i odavno je klasična boja u mnogim kupaonicama gdje se koristi za pločice, zidove i kupaonsku keramiku. Ali dani netaknutih bijelih kupaonica brzo postaju stvar prošlosti. Sada kupci traže više domaće atmosfere, stvorene, između ostalog, korištenjem različitih nijansi boja.

Vlasnici kuća ili stanova žele izvrsnu kombinaciju trajne opreme i estetike, jer će se većina kupaonica koristiti u razdobljima od 20 do 30 godina, a u to vrijeme obnoviti samo jednom ili možda uopće neće. To također objašnjava zašto bijeli tonovi nisu potpuno izvan mode. Većina kupaonske keramike i dalje se proizvodi u bijeloj boji, s idejom da ju je vrlo jednostavno kombinirati u smislu boje.

Svježa i svijetla atmosfera

Paleta boja

U današnje vrijeme zidovi kupaonice često se boje u boje poput bež, svijetlo sive ili puderaste. Neutralne boje donose moderan i bezvremeno elegantan osjećaj. Štoviše, bijeli umivaonici i WC školjke izgledaju posebno sofisticirano u kombinaciji s ovim bojama.

Kad je riječ o sanitarnim elementima i kupaonskoj keramici te nježnim, toplim bojama, kod dizajniranja zidova preporučujemo upotrebu klasičnih oblika i boja. I upamtite: Manje je više. Ne pokušavajte miješati previše različitih tonova. Ne samo da izgleda neprivlačno, već mogu stvoriti i neuredan izgled.

Međutim, možete si priuštiti dodavanje ukrasa u različitim bojama koje je jednostavno i jeftino zamijeniti.

Boje koje se radosno kombiniraju

Pregled pastelnih boja
  • Boja pijeska i bež tonovi stvaraju osjećaj topline. Djeluju uravnotežujuće i na oči i na um jer prenose osjećaj smirenosti i harmonije.
  • Sivi tonovi: Siva dolazi u širokom rasponu nijansi - pomiješana s malo smeđe, siva djeluje zagrijavajuće, ali kad ima plavkastu nijansu, ima hladni učinak. Kupaonski pribor u crvenoj, žutoj ili tirkiznoj boji posebno se dobro usklađuje sa sivim kupaonicama.
  • Pastelne boje: Svijetloplava, ružičasta, menta i slične nijanse pružaju osjećaj lakoće i blagostanja u prostoriji. Ljepota pastelnih boja je u tome što uvijek daju finu kombinaciju s bijelom kupaonskom keramikom.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje