Kvalitetan kupaonski namještaj

Vlaga u kupaonici može imati jaki utjecaj na kupaonski namještaj, jer zbog nje drvo može nabubriti. Kao rezultat toga, kupaonski namještaj može izgledati neprivlačno, a ladice i vrata više se neće glatko otvarati i zatvarati. Nekoliko kvalitetnih značajki osigurava da vam vaš kupaonski namještaj još dugo donosi radost. Ključ sreće čine pločasti materijali otporni na vlagu i čvrsta površina.

Kupaonski elementi svakodnevno su izloženi vlazi. “Ne štedite na kvaliteti“ stoga je definitivno moto kojeg se morate držati pri odabiru materijala za kupaonski namještaj. Kod jeftinijeg kupaonskog namještaja troslojna iverica je često nedovršena ili nedovoljno zaštićena od vlage. Može upiti vlagu u kupaonici i nabubriti, što rezultira neprivlačnim, ispucanim površinama, kao i vratima i ladicama koje se više ne mogu zatvoriti u istoj razini.

Rješenje: kupaonski namještaj od pločastog materijala otpornog na vlagu. Ispitivanja provedena u testnom laboratoriju Geberit pokazuju jasnu razliku u kvaliteti. Zbog toga Geberit koristi materijale na bazi drva otporne na vlagu na koje ne utječe prskanje vode i vlaga.

Glatke površine otporne na ogrebotine

Otporne površine također su presudne - mnogi su jeftini kupaonski elementi prekriveni tankom i jeftinom folijom koja je osjetljiva na svakodnevne rutine u kupaonici. Geberit koristi visokokvalitetne, guste folije koje se mogu podudarati s površinama melamina. Međutim, kupaonski elementi s otpornim površinama od melamina uvijek su dobar izbor. Melamin je papir prešan sintetičkom smolom, koji je izuzetno otporan na ogrebotine i vodonepropusan. Ali visokokvalitetni lakovi također imaju prednost potpunog i trajnog lijepljenja s materijalom, a posebno lakovi visokog sjaja daju refleksiju iluzije dubine. Ako se uzmu u obzir ovi aspekti, kupaonski namještaj može poboljšati i vašu kupaonicu i kvalitetu vašeg života.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje