Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Geberit Duofix

Univerzalni talent za suhomontažne konstrukcije

Samostojeći elementi predzidne konstrukcije za novogradnju i modernizaciju

  • Geberit Duofix, sustav predzidova za suhomontažne konstrukcije

Geberit Duofix nudi opsežan asortiman univerzalnih i samostojećih montažnih elemenata. Ti su elementi raspoloživi za sve sanitarne uređaje u suhomontažnoj konstrukciji. Montažni elementi prikladni su za montažu u pregradne zidove, za ugradnju u zidove u lakoj gradnji i za montažu na predzidne konstrukcije u djelomičnoj visini i visini etaže. Koriste se u novogradnji i kod radova obnove.

Montažni elementi Geberit Duofix za odgovarajući priključak

  • Montažni element Geberit Duofix, univerzalni talent za sanitarne elemente u suhomontažnoj konstrukciji

U više od 200 varijanti montažni elementi Geberit Duofix obuhvaćaju gotovo svaku zamislivu primjenu. Time je olakšana montaža WC-a, pisoara, umivaonika, armatura i zidnih odvoda.

Prilagođena rješenja za suhomontažne konstrukcije za gotovo sve građevinske situacije

Geberit Duofix pruža prilagođena rješenja za montažu na mjestu ugradnje. Osim toga, sistemske šine i stupovi visine etaže Geberit Duofix omogućuju izradu kompletnih sistemskih zidova Geberit Duofix. Pritom ispunjavaju sve standardne i posebne zahtjeve.