Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Priključci za vodu i struju na WC-u

Budućnost uključena

Za buduće zahtjeve za komforom

  • Montažni element Geberit Duofix s priključkom vode i mrežnim priključkom

Klasični i pouzdani WC s dvokoličinskim ispiranjem za uštedu vode danas je možda dovoljan, ali za samo nekoliko godina možda ćete poželjeti tuš WC ili odzračivanje. Bilo bi idealno da su svi potrebni priključci već pripremljeni i da se poštedite skupih radova preinake.

Priprema za tuš WC Geberit AquaClean

  • Geberit AquaClean Sela s mrežnim priključkom

Geberit je svoje montažne elemente za konzolne WC-e prilagodio budućim potrebama tržišta. Bilo da se radi o elementima Geberit Duofix ili Geberit Kombifix: svaki od ovih montažnih elemenata već je standardno opremljen praznim cijevima za sakriveni dovod vode do tuš WC-a Geberit AquaClean. Osim toga, postoji mogućnost učvršćenja prazne cijevi za mrežni priključak. Na taj je način svaka ugradbena instalacija već optimalno pripremljena za kasniju ugradnju npr. tuš WC-a Geberit AquaClean.

Priprema za odzračivanje

WC uređaji koji su dodatno opremljeni priključnom cijevi za odzračivanje direktno iz WC školjke optimalno su opremljeni za buduće zahtjeve za komforom. Iz tog razloga Geberit preporučuje da se, kad god je to moguće, ugrade montažni elementi s priključkom za odzračivanje (Geberit DuoFresh). Odgovarajući dodatni troškovi su minimalni. Osim toga, time svojim investitorima omogućujete da odmah iskoriste prednosti odzračivanja ili da ga kasnije montirate sa samo nekoliko zahvata.

Montažni element Geberit Duofix s priključkom vode, mrežnim priključkom i praznom cijevi za odzračivanje

Integrirana prazna cijev

Integrirana prazna cijev i odgovarajuća mjesta za priključak vode za tuš WC-e Geberit AquaClean

Integrirana prazna cijev

Integrirana prazna cijev i odgovarajuća mjesta za priključak vode za tuš WC-e Geberit AquaClean

Vidljivi mrežni priključak

Mjesto za vidljivi mrežni priključak

Sakriveni mrežni priključak

Mjesto za sakriveni mrežni priključak