Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Geberit Variform

Neograničena svestranost dizajna

Okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični oblik: koncept dizajna za umivaonike Geberit VariForm temelji se na četiri osnovna geometrijska oblika i tri ključne inačice ugradnje. U kombinaciji s vedrim i suzdržanim stilskim elementima kupaonskog namještaja VariForm, ovaj asortiman nudi kreativan prostor za dizajn vaše kupaonice baš po Vašoj želji.

Optimalna rasvjeta

Ogledalo Geberit Option Plus s izravnim i neizravnim osvjetljenjem savršeno nadopunjuje prostor umivaonika Geberit VariForm. Dostupno je s funkcijom za zatamljenje i odmagnjivanje.

Raznolikost dizajnerskih oblika

Okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični: dizajnerski koncept umivaonika Geberit VariForm temelji se na 4 osnovna geometrijska oblika.

Pametan dizajn

Odlaganje u ladicama omogućuje da se prostor najbolje iskoristi.

Više prostora za odlaganje

Dodatni bočni elementi mogu se montirati na lijevu ili desnu stranu i omogućavaju još više prostora za odlaganje.

Značajke Geberit VariForm

• Oblici umivaonika: okrugao, pravokutni, ovalni i eliptični
• Umivaonici ispod pulta, countertosa i nasloni za raznoliku upotrebu u privatnim i javnim prostorima ili hotelskim kupaonicama
• S i bez otvora za slavinu
• Svestrane baze za umivaonike
• Minimalistički dizajn