Geberit tipke za aktiviranje ispiranja WC školjkeIzbor je važan

Izložbeni salon s tipkamaIzbor je važan

Izbor tipke je važan

Na kraju dana, to je vaša kupaonica. Zbog toga ne biste trebali raditi nikakve kompromise kada je u pitanju odabir tipke za aktiviranje WC školjke. Isto vrijedi i za vaše pločice, slavine i keramiku. Odabir pravih opcija dizajna znači osigurati da su pojedinačne nijanse savršeno usklađene. Tipka za aktiiranje ne samo da dodaje završni dodir vašoj kupaonici, ona također nudi funkcije udobnosti koje stvarno mogu poboljšati vaš životni stil.

Otkrijte široku paletu dostupnih opcija u našem izložbenom salonu i inspirirajte se raznolikošću oblika, boja i materijala u ponudi.

Sloboda dizajna

Geberit iCon kupaonska linija s Gebeirt Sigma50 tipkom u izgledu betona

Geberit tipke za aktiviranje ne samo da izgledaju sjajno, već imaju i svestrane funkcije. Postoji prikladna tipka za aktiviranje s odgovarajućim funkcijama za sve ukuse i zahtjeve:

 • Odrzarivanje neugodnih mirisa
 • Orijentacijsko svjetlo
 • Umetak za Geberit DuoFresh stikove
 • Beskontaktno aktiviranje ispiranja
 • Tipke u ravnini sa zidom
 • Daljinsko upravljanje ispiranjem
 • Individualni dizajn

Geberit Sigma70Minimalistički, lebdeći dizajn

VIŠE OPCIJA S GEBERITOM

Geberit DuoFresh

Geberit Sigma50 tipka za aktiviranje ispiranja s DuoFresh modulom
SVJEŽ ZRAK ZA SVAKOGA

Novi Geberit DuoFresh modul može se ugraditi u gotovo sve ugradbene vodokotliće iz Sigma linije. Osim sustava za filtriranje zraka, on također ima orijentacijsko svjetlo i umetak za osvježavajuće stikove unutar cisterne. Pod određenim uvjetima, već postojeći toaletni sustavi mogu se dodatno opremiti jedinicom za uklanjanje neugodnih mirisa.

Jedinica za uklanjanje mirisa uklanja neugodne mirise izravno iz WC školjke. Izvlači zrak kroz cijev za ispiranje i ventil za ispiranje, čisti ga pomoću keramičkog saćastog filtera i zatim ga vraća u prostoriju. Također nudi sljedeće funkcije:

 • LED orijentacijsko svjetlo iza tipke za aktiviranje osigurava diskretno osvjetljenje prilikom noćnog odlaska u kupoanicu. Svjetlom upravlja senzor blizine, koji osigurava automatsko uključivanje i isključivanje svjetla za pročišćavanje zraka. Postavke senzora blizine mogu se prilagoditi putem aplikacije.
 • Umetak za stikove unutar vodokotlića. Ovi stikovi vodu boje u plavo i daju ugodno svjež miris.
UGRADNJA I POTROŠNI MATERIJAL

Instalacija je jednostavna i dobro osmišljena. Gotovo jedini uvjet je spajanje na 230 V sustav napajanja.

 • S izuzetkom transformatora, sve komponente ugrađuju se kroz servisni otvor vodokotlića. U skladu s propisima, transformator se skladišti negdje drugdje - npr. u kutiji za ugradnju u ravnini sa servisnim otvorom.
 • Transformator se prodaje pod zasebnim brojem artikla.
 • Osim nekoliko iznimki, sve tipke za aktiviranje iz asortimana Sigma mogu se kombinirati s jedinicom za uklanjanje mirisa.
 • Tipke iz starijih serija moraju se zamijeniti u slučaju naknadne ugradnje.
 • Zahvaljujući posebnom mehanizmu, tipka za aktiviranje može se rukom pomaknuti u stranu, što omogućuje lak pristup zamjeni potrošnog materijala.
 • Umetak za stikove nalazi se na lako dostupnom položaju iza tipke za aktiviranje.
 • Keramičkom saćastom filteru je također lako pristupiti, a krajnji korisnik može ga zamijeniti.
 • Intenzitet orijentacijskog svjetla i vrijeme koje ostaje uključeno krajnji korisnik može prilagoditi putem aplikacije.

I keramički saćasti filter i stikovi mogu se kupiti kod Geberit distributera.

Sve sa sustavom – sustavi ispiranja Geberit

Pouzdano i nenametljivo Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Tipke za aktiviranje jedino su što korisnik vidi od ugradbenog vodokotlića. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose zajedničko „prezime”: Sigma, Omega ili Delta.

Sustav za ispiranje Geberit Sigma

Geberit Sigma vodokotlić i tipke za aktiviranje

Sustav za ispiranje Geberit Sigma

Video

Geberit DuoFresh

Brz i jednostavan pristup.

Izbor je važan

Pronađite inspiraciju.

Geberit DuoFresh instalacija

Saznajte više o instalaciji Geberit jedinice za uklanjanje neugodnih mirisa.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA GEBERIT tipke i uređaje za aktiviranje ispiranjaMOŽETE PRONAĆI U ONLINE KATALOGU