Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Tipke za aktiviranje ispiranja WC-a Geberit

Odabir je važan

To neće biti bilo koja kupaonica – to će biti Vaša kupaonica.

 • Kupaonica s tipkom za aktiviranje Geberit Omega20

Birate pločice koje odgovaraju Vašem stilu. Ne pristajete na kompromise kod WC-školjki i armatura za Vaš umivaonik. I baš zato što je važno pravilno odabrati u Geberitu ćete pronaći baš onu tipku za aktiviranje ispiranja WC-a koja će Vašoj kupaonici dati završni sjaj i razmaziti Vas svojim komfornim funkcijama.

Savršenstvo funkcije i oblika

 • Tipka za aktiviranje Geberit Sigma40 s Geberit Duofreshom

Geberitove tipke za aktiviranje mame ne samo svojim izgledom, nego oduševljavaju i svojim raznolikim funkcijama. Tu spada i integrirano odzračivanje kod tipke za aktiviranje Geberit Sigma40.

Sloboda dizajna

 • Geberit Sigma40 Duofresh u kupaonici

Tipke za aktiviranje Geberit objedinjuju inteligentne funkcije i komfor za više svježine i čistoće u kupaonici:

 • beskontaktno ispiranje WC školjke
 • okvir za ubacivanje kocki u vodokotlić
 • Odzračivanje
 • Mogućnost za ugradnju u ravnini zida

Novo: Geberit Sigma21

 • Kupaonica s Geberit Sigma21

Neka Vaša kupaonica bude Vaš odraz. Uobičajeno kućište bez okvira tipke za aktiviranje Geberit Sigma21 podloga je za visokokvalitetne materijale poput stakla ili škriljevca. Tipka se, osim toga, po želji može oplemeniti gotovo neograničenim individualnim odabirom raznih materijala.

 • Standardna primjena materijala visoke kvalitete poput stakla ili škriljevca
 • Prikladno za uporabu s okvirom za ubacivanje kocki u vodokotlić Geberit
 • Površine se mogu prilagoditi željama kupaca

Sve sa sustavom – sustavi ispiranja Geberit

Pouzdano i nenametljivo Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Tipke za aktiviranje jedino su što korisnik vidi od ugradbenog vodokotlića. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose zajedničko „prezime”: Sigma, Omega ili Delta.

Inovativne funkcije

 • Odzračivanje pomoću Geberit Sigma40 DuoFresha

Geberit DuoFresh

Tipka za aktiviranje Geberit Sigma40 s ugrađenim priključkom za interno odzračivanje Geberit DuoFresh, brine za svježinu u kupaonici tako da direktno u WC školjki usisava neugodne mirise prije nego što se prošire. Odzračivanje je prilagođeno korisniku i pokreće se pritiskom na gumb i automatski se ponovno isključuje.

 • Daljinsko aktiviranje ispiranja Geberit tip 70 kao tipka za aktiviranje u kupaonici

Daljinsko aktiviranje ispiranja Geberit

Među tipkama za aktiviranje Geberit nalaze se i ekskluzivne, posebno male tipke i gumbovi za daljinsko aktiviranje ispiranja. Mogu se slobodno postaviti i time nude maksimalnu fleksibilnost.

 • Beskontaktna tipka za aktiviranje Geberit Sigma80

Aktiviranje ispiranja bez dodira

Tipke za aktiviranje Geberit obogaćuju Vašu kupaonicu najsuvremenijim sanitarnim komforom. Uređaji za ispiranje WC školjke Geberit Sigma80 pokreću se beskontaktno, a igre elegantnim bojama omogućuju ugodne trenutke.

 • Tiho aktiviranje ispiranja pomoću tipke za aktiviranje Geberit Sigma70

Soft touch

Za posebno tiho aktiviranje ispiranja pomoću soft touch tipke Geberit Sigma70 potreban je samo jedan nježan dodir kako bi noću svi mogli neometano dalje spavati.

 • Tipka za aktiviranje Geberit Omega60 u ravnini zida

U ravnini zida

Tipke za aktiviranje Geberit Sigma60 u ravnini zida uklapaju se u površinu zida, tako da ništa ne remeti sklad površine. Zbog svoje minimalističke elegancije savršeno se uklapaju u aktualne trendove u dizajnu i odgovaraju najzahtjevnijim kupaonskim uređajima.

 • Tipka za aktiviranje Geberit s okvirom za ubacivanje kocki u vodokotlić

Otvorite i ubacite

Jednostavnije ne ide: otvorite tipku za aktiviranje Geberit, kocku za ubacivanje u vodokotlić stavite u okvir i ponovno zatvorite. Okvir za ubacivanje kocki u vodokotlić Geberit koji se može opcionalno nabaviti odgovara većini tipki za aktiviranje Geberit serije Sigma.

Iz iste priče

 • Pregled dizajnerskih linija tipki za aktiviranje Geberit

Usklađene dizajnerske linije

Uz dizajnerske linije tipki za aktiviranje Geberit na raspolaganju su i odgovarajući uređaji za aktiviranje ispiranja pisoara Geberit i pokrovne ploče. Jedno im je svima zajedničko: Povezuje ih jedinstven dizajnerski jezik koji odgovara određenim skupinama dizajna.