Rješenja za uštedu prostora u vašoj kupaonici | Geberit Bosna i Hercegovina

Rješenja za uštedu prostora u vašoj kupaonici

Nikad dovoljno prostora u kupaonici

Mnoge kupaonice nisu toliko velike koliko bismo željeli. Geberit nudi keramiku i kupaonski namještaj koji štedi prostor s korisnim funkcijama koje optimalno koriste raspoloživi prostor i olakšavaju održavanje urednosti.

Geberit Acanto

Ovdje se fokusiramo na proizvode za male kupaonice:

  • Prilagođena rješenja umivaonika za male ili nezgodno oblikovane prostorije.
  • Kupaonski namještaj malih dimenzija, no dovoljno prostora za kozmetiku ili kupaonski pribor.
  • Uske elemente s ogledalom s dodatnim prostorom za pohranu.
  • Keramiku WC školjke s manjim dimenzijama za slobodu kretanja u uskim kupaonskim prostorima.

Savršen umivaonik za svaku kupoanicu

Kada je prostor ograničen, dizajn umivaonika mora biti savršeno prilagođen tlocrtu. Upravo zbog toga Geberit nudi široku paletu kupaonskih linija s različitim umivaonicima. Primjerice, tanke umivaonike sa smanjenom dubinom ugradnje, osobito male modele s bočnim policama i kutna rješenja za male prostorije.

PRILAGOĐENA RJEŠENJA ZA UMIVAONIKE ZA MALE ILI NEZGODNO OBLIKOVANE PROSTORIJE

Kupaonski namještaj po mjeri s puno prostora za pohranu

Nužno vam je da imate dovoljno prostora za pohranu i odlaganje kupaonskog pribora bez ugrožavanja reda? To je jednostavno uz raznolikost Geberit kupaonskog namještaja, budući da kupanske linije uključuju i baze za umivaonike s puno prostora za pohranu. Tako ćete uštediti prostor čak i u malim kupaonica i kupaonicama za goste.

Ogledala daju dojam većeg prostora

Ogledala daju dojam većeg prostora

Ogledala i elementi s ogledalima dostupni su u odgovarajućim veličinama za mnoge umivaonike, nudeći idealna rješenja za svaku malu kupaonicu. Pružaju izvrsno osvjetljenje prostora umivaonika i stvaraju ugodan ambijent čak i u malim prostorijama. Štoviše, pametno postavljene zrcalne površine mogu čak učiniti dati dojam većeg prostora. Također, elementi s ogledalima pružaju dodatni prostor za odlaganje.

WC školjke manjih dimenzija Uštedite prostor kod WC školjke

Geberit Acanto kupaonska linija

Imajući u vidu uštedu prostora, dostupne su keramičke WC školjke smanjenih projekcija. One su za nekoliko centimetara kraće od uobičajenih WC školjki. Konzolne WC školjke čine kupaonicu prozračnijom i prostranijom.

Razne linije kupaonica iz Geberita nude kompaktne modele WC školjki.

Pročitajte više o rješenjima za WC prostor

Pregled Geberit kupaonskih linija

Tehnologija ispiranja koja štedi prostor

Geberit Monolith

Geberit Monolith sanitarni modul za WC je iznimno popularan. Sva sanitarna tehnologija, poput vodokotlića, dvostrukog ispiranja i sifona nalazi se u ovom tankom, elegantnom modulu. Rješenje koje štedi prostor idealno je za nove zgrade i projekte renovacije te općenito ne zahtijeva nikakve strukturne izmjene.

Geberit Monolith