Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

GEBERIT RJEŠENJA ZA WC PROSTOR

BEZVREMENSKI DIZAJN I JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Pet dobrih razloga za Geberit WC rješenja

Pogledajte sami koliko su čista, jednostavna za upotrebu i vizualno privlačna Geberit WC rješenja, a da ne spominjemo izvanrednu udobnost koju donose.

Geberit ONE WC
Icon Comfort

Udobnost

Modul Geberit DuoFresh može se jednostavno instalirati u gotovo svaki vodokotlić Geberit Sigma i može se kombinirati s većinom Geberit Sigma tipki za aktiviranje ispiranja. Jedinica za uklanjanje neugodnih mirisa automatski se pokreće čim netko sjedne na WC. Zrak se izvlači izravno iz WC školjke i čisti prije puštanja natrag u prostoriju. LED orijentacijsko svjetlo također se automatski uključuje kako bi pokazalo put do WC školjke.

Icon Accessibility

Univerzalnost

Kako bi se pripremio za svaku životnu situaciju, Geberit ONE WC nudi dodatnu značajku - prilagodljivost visine. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina Geberit ONE WC školjke može se fleksibilno prilagoditi bez potrebe za otvaranjem predzida - čak i godinama nakon ugradnje. Integrirana prilagodljivost visine tako pruža dodatnu fleksibilnost generacijama.

Icon Design

Dizajn

Dizajn je stvar ukusa, zbog čega naše kupaonice imaju različite oblike WC školjki koje se mogu integrirati u bilo koju kupaonicu zahvaljujući svom bezvremenskom, elegantnom dizajnu. Pritom uglavnom koristimo konzolne školjke kako bismo održali osjećaj lakoće i učinili da kupaonica izgleda prostrano.

Icon Space

Ušteda prostora

Veliku važnost pridajemo rješenjima koja optimiziraju prostor. Ako su proporcije WC školjke savršeno usklađene, soba se čini prostranijom i daje onaj izraženi osjećaj lakoće potreban za ugodan osjećaj.

Icon Cleanliness

Čistoća

Dodatna čistoća uz manje napora s funkcijama Rimfree®, TurboFlush i QuickRelease. WC školjke Rimfree® bez unutarnjeg ruba predstavljaju vizualnu jasnoću bez mjesta za skrivanje prljavštine, dok tehnologija ispiranja TurboFlush osigurava još temeljitije i tiho ispiranje. WC sjedalo također se može lako ukloniti i očistiti, nema mjesta nakupljanju prljavštine i bakterija.

Rješenja bez ruba za dodatnu čistoću – Geberit Rimfree® WC školjke

Uz dizajn, higijena i lakoća čišćenja također su presudni čimbenici pri odabiru WC školjke. Rub ispiranja smeta jer se tamo mogu nakupiti klice, prljavština i naslage. Geberit WC školjke bez unutarnjeg ruba dizajnirane su u potpunosti bez ruba za ispiranje. Stoga ne postoje skrivena, teško dostupna mjesta na kojima se mogu nakupiti naslage i razvijati mirisi.

Budući da se WC-i bez okvira puno lakše čiste, oni su prvi izbor kada je u pitanju higijena WC-a. Geberit Rimfree® WC keramički uređaji imaju patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Koje Rimfree® rješenje odgovara vašem stilu?

Okrugla, pravokutna ili manjih proporcija. Imamo pravo rješenje za sve.

TurboFlush tehnologija ispiranja

Otišli smo korak dalje i razvili tehnologiju ispiranja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetrična geometrija WC školjke i bočni dovod vode rezultiraju jedinstvenim učinkom ispiranja. Tehnologija je puno učinkovitija i tiša od uobičajenog ispiranja.

Geberit ONE WC

  • Izgled Geberit ONE WC školjke
  • Jednostavno uklanjanje WC sjedala i WC daske
  • Asimetrična unutarnja geometrija

Konzolna Geberit ONE WC školjka ujedno je elegantna i savršeno proporcionalna. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu, može se integrirati u sve vrste kupaonica. Jednostavno uklanjanje poklopca WC školjke čini keramiku još lakšom za čišćenje. Sustav QuickRelease dostupan je i na ostalim WC školjkama.

Geberit AquaClean tuš WC uređaj

  • Geberit AquaClean Mera s daljinskim upravljačem
  • Geberit AquaClean Sela s WhirlSpray tehnologijom

Voda je neophodna za svakodnevnu osobnu higijenu i nježno, ali temeljito čisti. Kao rezultat toga, sve više ljudi postaje ljubitelji prirodnog, nježnog čišćenja koristeći vodu umjesto toaletnog papira. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i uređaja s dodatnom udobnošću daje kupaonici poseban ugođaj.

Saznajte više o Geberit AquaClean tuš WC uređajima