GEBERIT RJEŠENJA ZA WC PROSTOR BEZVREMENSKI DIZAJN I JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Šest dobrih razloga za Geberit WC rješenja

Pogledajte sami koliko su čista, jednostavna za upotrebu i vizualno privlačna Geberit WC rješenja, a da ne spominjemo izvanrednu udobnost koju donose.

Geberit ONE WC školjka
KLIKNITE PLAVE KRUGOVE ZA VIŠE INFORMACIJE

Rješenja bez ruba za dodatnu čistoću Geberit Rimfree® WC školjke

Uz dizajn, higijena i lakoća čišćenja također su presudni čimbenici pri odabiru WC školjke. Rub ispiranja smeta jer se tamo mogu nakupiti klice, prljavština i naslage. Geberit WC školjke bez unutarnjeg ruba dizajnirane su u potpunosti bez ruba za ispiranje. Stoga ne postoje skrivena, teško dostupna mjesta na kojima se mogu nakupiti naslage i razvijati mirisi.

Budući da se WC školjke bez okvira puno lakše čiste, oni su prvi izbor kada je u pitanju higijena WC školjke. Geberit Rimfree® WC školjke imaju patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Budući da se WC školjke bez okvira mnogo lakše čiste, prvi su izbor kada je u pitanju higijena WC školjke. Geberit Rimfree® WC školjke sadrže patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Koje Rimfree® rješenje odgovara vašem stilu? Nešto za svakoga

Okrugla, pravokutna ili manjih proporcija. Imamo pravo rješenje za sve.

TurboFlush tehnologija ispiranja Ne ostavlja ništa za sobom

Otišli smo korak dalje i razvili tehnologiju ispiranja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetrična geometrija WC školjke i bočni dovod vode rezultiraju jedinstvenim učinkom ispiranja. Tehnologija je puno učinkovitija i tiša od uobičajenog ispiranja.

Geberit ONE WC školjka S efikasnom TurboFlush tehnologijom

Geberit ONE WC školjka
Jednostavno uklanjanje WC sjedala i WC daske
Asimetrična unutarnja geometrija

Konzolna Geberit ONE WC školjka ujedno je elegantna i savršeno proporcionalna. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu, može se integrirati u sve vrste kupaonica. Jednostavno uklanjanje poklopca WC školjke čini keramiku još lakšom za čišćenje. QuickRelease sustav dostupan je i za ostale Geberit WC školjke.

Geberit AquaClean tuš WC uređaji Potpuno čišćenje s vodom

Geberit AquaClean Mera s daljinskim upravljačem
Geberit AquaClean Sela s tehnologijom WhirlSpray

Voda je neophodna za svakodnevnu osobnu higijenu i nježno, ali temeljito čisti. Kao rezultat toga, sve više ljudi postaje ljubitelji prirodnog, nježnog čišćenja koristeći vodu umjesto toaletnog papira. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i uređaja s dodatnom udobnošću daje kupaonici poseban ugođaj.

Geberit Monolith Poseban detalj u kupaonici

Geberit Monolith sanitarni modul u piješćano sivoj boji

Kada je Geberit Monolith lansiran na tržište 2010. godine, premostio je jaz između konvencionalnih izloženih cisterni i skrivenih cisterni iza zida. Elegantan sanitarni modul s integriranim vodokotlićem proslavljen je kao novi, svestrani element dizajna u kupaonici. Od samih početaka Geberit Monolith kompatibilan je s gotovo svim standardnim WC školjkama i Geberit AquaClean tuš WC uređajem. Instalacija obično ne zahtijeva strukturne preinake, što je značajna prednost kako u novim zgradama, tako i renovacijama. Prednja obloga izrađena je od sigurnosnog stakla, dostupna je u različitim bojama i materijalima, a dolazi u dvije visine. Geberit Monolith Plus također ima dodatne funkcije za još veću udobnost u kupaonici, uključujući integrirano LED svjetlo, jedinicu za uklanjanje mirisa i upravljačku ploču koja se lako čisti.

Saznajte više o funkcijama i bojama