Geberit rješenja za WC prostorBezvremenski dizajn i jednostavno čišćenje

Geberit ONE WC
Za više informacija kliknite na plavi krug

Dobri razlozi za Geberit WC rješenja

Ako su WC tehnologija i dizajn optimalno usklađeni, to rezultira stvarnim prednostima za sanitarne stručnjake i korisnike kupaonice. WC školjke iz Geberita vrlo su jednostavne za čišćenje i impresioniraju izvanrednim i tihim učinkom ispiranja. Naši sanitarni proizvodi odražavaju naše desetljeća stručnosti i pokazuju da su s našim WC sustavima sve komponente od WC keramike do vodokotlića ispred i iza zida optimalno usklađene. To omogućava sanitarnim stručnjacima da instaliraju sustav vrlo brzo i jednostavno. Pametni instalacijski sustavi za predzidove ovdje su bitni. Optimalno usklađene komponente naših instalacijskih sustava mogu se koristiti za razvoj prilagođenih rješenja za gotovo svaki građevinski zadatak ispred zida.

Rješenja bez ruba za dodatnu čistoćuGeberit Rimfree® WC školjke

Uz dizajn, higijena i lakoća čišćenja također su presudni čimbenici pri odabiru WC školjke. Rub ispiranja smeta jer se tamo mogu nakupiti klice, prljavština i naslage. Geberit WC školjke bez unutarnjeg ruba dizajnirane su u potpunosti bez ruba za ispiranje. Stoga ne postoje skrivena, teško dostupna mjesta na kojima se mogu nakupiti naslage i razvijati mirisi.

Budući da se WC školjke bez okvira puno lakše čiste, oni su prvi izbor kada je u pitanju higijena WC školjke. Geberit Rimfree® WC školjke imaju patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Budući da se WC školjke bez okvira mnogo lakše čiste, prvi su izbor kada je u pitanju higijena WC školjke. Geberit Rimfree® WC školjke sadrže patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Koje Rimfree® rješenje odgovara vašem stilu?Nešto za svakoga

Okrugla, pravokutna ili manjih proporcija. Imamo pravo rješenje za sve.

Tehnologija TurboFlushPrecizno i ​​snažno ispiranje WC školjke

Razvili smo TurboFlush tehnologiju ispiranja kako bismo osigurali još veću higijenu i smanjili čišćenje. Naši stručnjaci uspjeli su optimizirati cijeli protok vode, od vodokotlića do WC školjke i dalje do odvoda. Unutarnja geometrija naših WC školjki s TurboFlushom dizajnirana je za pretvaranje energije vode iz vodokotlića u najbolje moguće ispiranje WC školjke. Ona vodi vodu za ispiranje kroz unutrašnjost školjke bez unutarnjeg ruba u snažnom vrtlogu. Voda koja prolazi je precizno kontrolirana i omogućuje temeljito ispiranje cijele unutrašnjosti školjke. Učinak ispiranja je do 10 puta bolji od zahtjeva međunarodnih standarda.

Geberit ONE WC školjkas efikasnim ispiranjem

Konzolna Geberit ONE WC školjka s TurboFlush tehnologijom ispiranja istovremeno je elegantna i savršenih proporcija. Keramička WC školjka bez unutranjeg ruba i asimetrična unutarnja geometrija odmah upadaju u oči. Prilikom ispiranja WC školjke, voda utječe bočno i spiralno prolazi kroz unutrašnjost školjke – za tiho i vrlo temeljito ispiranje.

Sa svojom bezvremenskom elegancijom, ova se WC školjka može integrirati u široku paletu kupaonica. Jednostavno uklanjanje poklopca čini školjku vrlo lakom za čišćenje. Zbog sofisticirane tehnologije postavljanja, WC školjka je podesiva po visini. Visina WC školjke može se podesiti i tijekom početne instalacije kao i mnogo godina kasnije bez rušenja zida.

Geberit ONE WC školjka
Jednostavno uklanjanje WC sjedala i WC daske
Asimetrična unutarnja geometrija

Konzolna Geberit ONE WC školjka ujedno je elegantna i savršeno proporcionalna. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu, može se integrirati u sve vrste kupaonica. Jednostavno uklanjanje poklopca WC školjke čini keramiku još lakšom za čišćenje. QuickRelease sustav dostupan je i za ostale Geberit WC školjke.

Geberit AquaClean tuš WC uređajiPotpuno čišćenje s vodom

Geberit AquaClean Mera s daljinskim upravljačem
Geberit AquaClean Sela s tehnologijom WhirlSpray

Voda je neophodna za svakodnevnu osobnu higijenu i nježno, ali temeljito čisti. Kao rezultat toga, sve više ljudi postaje ljubitelji prirodnog, nježnog čišćenja koristeći vodu umjesto toaletnog papira. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i uređaja s dodatnom udobnošću daje kupaonici poseban ugođaj.

Geberit MonolithPoseban detalj u kupaonici

Geberit Monolith sanitarni modul u piješćano sivoj boji

Kada je Geberit Monolith lansiran na tržište 2010. godine, premostio je jaz između konvencionalnih izloženih cisterni i skrivenih cisterni iza zida. Elegantan sanitarni modul s integriranim vodokotlićem proslavljen je kao novi, svestrani element dizajna u kupaonici. Od samih početaka Geberit Monolith kompatibilan je s gotovo svim standardnim WC školjkama i Geberit AquaClean tuš WC uređajem. Instalacija obično ne zahtijeva strukturne preinake, što je značajna prednost kako u novim zgradama, tako i renovacijama. Prednja obloga izrađena je od sigurnosnog stakla, dostupna je u različitim bojama i materijalima, a dolazi u dvije visine. Geberit Monolith Plus također ima dodatne funkcije za još veću udobnost u kupaonici, uključujući integrirano LED svjetlo, jedinicu za uklanjanje mirisa i upravljačku ploču koja se lako čisti.

Saznajte više o funkcijama i bojama