Geberit uljevni i izljevni ventiliMali zahvat, veliki učinak

Ventil koji može sveGeberit izljevni ventil tip 212

Geberit izljevni ventil tip 212 (© Geberit)

Geberit izljevni ventil tip 212 uključen je u sve Geberit Sigma i Omega ugradbene vodokotliće od 2022. godine. Njegov rad pri pražnjenju idealno je prilagođeno Geberit keramičkim školjkama, a volumeni ispiranja mogu se fleksibilno prilagoditi prema potrebi. Integrirana prigušnica prskanja može se postaviti na pet različitih razina kako bi se smanjilo prskanje u WC školjci, dok kompaktni dizajn ventila olakšava brzu ugradnju i uklanjanje putem servisnog otvora vodokotlića.

Izljevni ventil je kompatibilan sa svim Geberit ugradbenim vodokotlićima serije Sigma (UP300) do godine proizvodnje 2001., serije Omega do 2014. i serije Delta do 2006.

Pregled ventila tipa 212:

  • Jedan izljevni ventil za sve Geberit vodokotliće
  • Tanak i kompaktan za jednostavno postavljanje i uklanjanje
  • Veliki volumen ispiranja s fleksibilnim postavkama za 4, 4.5, 6 i 7.5 litara
  • Mali volumen ispiranja s fleksibilnim postavkama između 2 i 4 litre
  • Smanjuje prekomjerno prskanje po WC školjci pomoću prigušnice integrirane u košari ventila
  • Prikladno za Sigma ugradbene vodokotliće do godine proizvodnje 2001.

Geberit izljevni ventil tip 208Nova jezgra ugradbenog vodokotlića od 8 cm

Geberit izljevni ventil tip 208 (© Geberit)

Geberit je unaprijedio jedinicu s dvostrukim ispiranjem ventila tip 208 i optimizirao njezina hidraulička svojstva. Na primjer, ventil sada ima prigušnicu kojom se može podešavati brzina ispuštanja vode za ispiranje. Rukovanje je također poboljšano: lakše je upravljati instalacijom i demontažom u spremnicima za ispiranje koji su široki samo 8 cm. Ventil za ispiranje tipa 208 kompatibilan je s prethodnim verzijama bez ikakvih ograničenja, zbog čega je prikladan i kao rezervni dio za starije ugradbene vodokotliće s dubinom ugradnje od 8 cm.

Rezervni dijelovi za vaš vodokotlić

Geberit ventili

Nema potrebe mijenjati starije vodokotliće samo zato što je uljevni ili izljevni ventil neispravan ili njihova potrošnja vode više ne odgovara najsuvremenijoj tehnologiji. Uostalom, postoje odgovarajući Geberit ventili za, ne samo svaki stariji Geberit ugradbeni vodokotlić proizveden od 1964. godine, već i za ugradbene ili nazidne vodokotliće brojnih drugih proizvođača.

Trenutna ušteda vode

Ispiranje wC školjke

Preinaka na novu tehniku koja štedi vodu može se realizirati sa samo nekoliko zahvata rukom. Zahvaljujući uštedi vode, u usporedbi sa starim jednokoličinskim ispiranjem, za kupca se u pravilu isplati već nakon godinu dana. Radove zamjene kupac može obaviti bez prljavštine i bez buke.

Izljevni ventili mogu se nabaviti u specijaliziranim trgovinama

Uljevni i izljevni ventili Geberit kao rezervni dijelovi za vodokotliće

U specijaliziranim trgovinama sanitarne opreme možete pronaći odgovarajuće uljevne i izljevne ventile Geberit za većinu vodokotlića.

Video

Instalacija ventila Geberit tip 212

Saznajte više o montaži Geberit ventila tip 212 u Geberit ugradbeni vodokotlić 12 cm s Duofix ugradbenim elementom.

Video o instalaciji

Saznajte kako zamijeniti Geberit uljevni i izljevni ventil.