Geberit BIM podaci BIM podaci za Autodesk® Revit®

Inteligentni BIM podaci za Geberitove proizvode

Kao pomoć kod projektiranja pomoću termogravimetrijske analize (TGA) Geberit, dodatno uz klasične CAD podatke, nudi i BIM podatke specifične za određenog proizvođača. Podaci se sastoje od parametarskih 3D modela koji sadrže meta podatke specifične za pojedini artikl. Ova kombinacija omogućuje sveobuhvatno BIM projektiranje s Geberitovim proizvodima u softveru za projektiranje Autodesk® Revit® i to od virtualnih modela zgrada sve do detaljnih popisa materijala.

Novi Geberit BIM plug-in

Nova verzija Geberit BIM plug-ina kombinira sve Geberit BIM alate u središnjoj aplikaciji. Uz novo dizajnirano korisničko sučelje, Geberit BIM plug-in također nudi brojne nove i korisne funkcije koje poboljšavaju postupak projektiranja.

Geberit BIM za Autodesk® Revit®

Nove značajke Katalog:

  • Pristup ažuriranim BIM podacima
  • Potražite proizvode pomoću Geberit broja artikla
  • Izravna poveznica na Geberit online katalog
  • Asistent: Numeriranje cijevi za prefabrikaciju
  • Naredba segmentacije duljine za segmentaciju cijevi
  • Dodjela brojeva artikla cijevima

Geberit BIM plug-in pregled

Budućnost se događa svaki dan – BIM NOW

Preuzimanje

BIM podaci za proizvode Geberit redovito se ažuriraju i dopunjuju novim proizvodima. Za informacije i ažuriranja potrebni su nam vaši kontaktni podaci.

Nakon što ispunite ovaj obrazac, bit ćete preusmjereni na stranicu za preuzimanje datoteke.

Naziv*

Ime*

Prezime*

Firma*

E-mail*

Informiran/a sam o tome da će moj upit biti proslijeđen distributeru društva Geberit koji posluje u mojoj državi, pod uvjetom da se moje prebivalište ne nalazi u državi društva Geberit koja je navedena u impresumu.

Saglasan/na sam da tvrtka Geberit prodaja d.o.o. moje prethodno navedene podatke upotrebljava za stupanje u kontakt sa mnom, da ih obrađuje u svrhu istraživanja tržišta, oglašavanja i analize te da me putem navedenih kontaktnih podataka informira o aktuelnim ponudama, uslugama, novostima, akcijama i savjetima s područja sanitarnih proizvoda:

Saglasnost koju sam dao/la tvrtki Geberit prodaja d.o.o. mogu povući u bilo kojem trenutku, čak i djelomično, sa budućim efektom, prije svega preko kontaktnih podataka navedenih u impresumu.