Geberit AquaCleanTahnologija tuš WC uređaja

Revolucionarna, patentirana tehnologija Geberit tuš WC uređaja

U zadnjih 40 godina u glavnom sjedištu tvrtke Geberit u mjestu Rapperswil-Jona u Švicarskoj investirali smo puno znanja i rada u razvoj tehnologije tuš WC uređaja i kontinuirano usavršavali naše proizvode. Rezultat: Tuš WC uređaji Geberit AquaClean nude puninu patentirane tehnologije, a time i visok stupanj sofisticiranosti i komfora.

Želite li saznati više o našoj pionirskoj, revolucionarnoj tehnologiji i različitim komfornim funkcijama naših tuš WC uređaja Geberit AquaClean? Ovdje možete pronaći sve što je vrijedno znati o našem pionirskom radu:

„Kod razvoja naših tuš WC uređaja Geberit AquaClean ne pristajemo ni na kakve kompromise u pogledu komfora i dobrog osjećaja. Smirujući, estetski dizajn temelji se na pionirskom konceptu i nudi revolucionarne, inovativne tehnologije. Funkcionalnost, čistoća i održivost postavljaju standarde.” (Armin Gierer, voditelj linije proizvoda Geberit AquaClean )

Vrhunski komfor zahvaljujući tehnici strujanja, akustici i ergonomiji

Geberit AquaClean TurboFlush tehnologija
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Naša patentirana tehnologija tuša WhirlSpray pulsirajućim mlazom tuša omogućuje osobito temeljito i njegujuće pranje uz istodobnu uštedu vode.
 • Inovativna i također patentirana tehnika ispiranja TurboFlush s asimetričnom unutarnjom geometrijom WC školjke koju je razvio Geberit omogućuje temeljito i pritom osobito tiho ispiranje.
 • Integrirano odzračivanje putem kanala za ispiranje vrlo je učinkovito.
 • Naša ergonomski oblikovana WC sjedala od kvalitetnih umjetnih materijala razvijena su na temelju opsežnih ispitivanja i studija oblika.

Sklad tehnike i dizajna

Geberit AquaClean Mera
 • Minijaturizacija tehnike omogućila nam je realizaciju tankog, elegantno pametnog dizajna naših tuš WC uređaja Geberit AquaClean.
 • Svi priključci struje i vode integrirani su u kućište tuš WC uređaja Geberit AquaClean i ne vide se.
 • Modularno konstruirana, lako dostupna tehnika omogućuje jednostavnu montažu i održavanje.

Lakše čišćenje

Ispiranje ručice tuša kod Geberit AquaClean Sela
 • Temeljita čistoća zahvaljujući kvalitetnoj WC školjki s površinom koja odbija prljavštinu.
 • Automatsko ispiranje ručice tuša izvana prije i nakon uporabe i tuš-mlaznica iznutra putem odvojenih kanala vode.
 • Posebno razvijen program za uklanjanje kamenca koji obuhvaća sve komponente koje provode vodu.

Visoka sigurnost pitke vode

Tuš WC uređaji Geberit AquaClean u skladu su sa svim primjenjivim europskim odredbama, pa tako i s normom o zaštiti vode za piće EN 1717. Zahvaljujući integriranom priključku vode sa zaštitom povratnog toka Geberit udovoljava zahtjevima ove norme i osigurava da tuš WC uređaji Geberit AquaClean ni pod kojim okolnostima ne mogu prouzročiti onečišćenje mreže pitke vode.

Savršena usklađenost s Geberit instalacijskim sustavima

Geberit Duofix element za konzolnu WC školjku
 • S našim tuš WC uređajima u kupaonicu se bez velikog izdatka može ugraditi najveći komfor. I kod opremanja nove kupaonice, kao i kod modernizacije postojeće kupaonice, mogu se kombinirati sa svim Geberitovim instalacijskim sustavima i sustavima za ispiranje te jednostavno i brzo montirati.
 • Geberit je uskladio sve WC elemente za ugradnju tako da priključci za vodu i struju točno pristaju te da su sakriveni.

Najbolje ocjene za održivost

Geberit održiva rješenja
 • Naši tuš WC uređaji Geberit AquaClean postižu pozitivne rezultate u pogledu ekološke bilance. Unatoč tome, zahvaljujući inteligentnoj tehnici upravljanja nisu potrebni ustupci u pogledu komfora.
 • U načinu rada u pripravi (štedni način rada) potrošnja energije tuš WC uređaja Geberit AquaClean iznosi najviše 0,5 vata.
 • Dodatna potrošnja vode tuš WC uređaja Geberit AquaClean, u usporedbi s potrošnjom papira, je zanemariva.

Video

Inovativne funkcije

Saznajte više o inovativnim funkcijama Geberit AquaClean Mera tuš WC uređaja.

Nagrade za dizajn modela Geberit AquaClean Sela

DesignPlus/ISH za Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 za Geberit AquaClean Sela
iF Product Design Award 2013 za Geberit AquaClean Sela