Geberit ProAplikacija za Android i iOS pametne telefone

Sve što Geberit nudi u budućnosti će također biti dostupno vodoinstalaterima na svojim mobilnim uređajima. To omogućuje novi Geberit Pro za pametni telefon koji pomaže vodoinstalaterima s mnogo korisnih informacija i alata.

Pregled svih funkcija mobilne aplikacije

Identifikator proizvoda

Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće od 1964.
Funkcija prepoznavanja proizvoda aplikacije Geberit Pro omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas kao i sustav pisoara od 1983. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno prikazati u aplikaciji Geberit Pro.

Čitač bar koda i QR koda

Brzo pronađite informacije o proizvodu. Čitač bar koda i QR koda izravno povezuje s daljnjim informacijama o proizvodima, kao što su priručnici za instalaciju, pregledi rezervnih dijelova i drugi opisi proizvoda.

Katalog proizvoda

Uvijek postoji i dostupan pristup u bilo koje vrijeme. Brzo i jednostavno pregledajte cijeli katalog i odmah potražite sve informacije o proizvodu, priručnike za instalaciju itd.

Rezervni dijelovi

Brzo pronađite odgovarajući rezervni dio. Cijeli katalog rezervnih dijelova dostupan je u svakom trenutku. Možete brzo pronaći odgovarajuće rezervne dijelove i naručiti ih s odgovarajućim brojem rezervnih dijelova.

Oznake

Dodajte vlastite oznake. Tako možete brzo i jednostavno dohvatiti često korištene sadržaje kao što su proizvodi, dokumenti ili videozapisi.

Identifikator proizvoda – prepoznaje sve ugradbene vodokotliće od 1964.

Funkcija prepoznavanja proizvoda aplikacije Geberit Pro omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas kao i sustav pisoara od 1983. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno pozvati u aplikaciji Geberit Pro.