Rješenja za tuševeu ravnini poda

Tuševi u ravnini poda u trendu su jer su decentni i omogućuju kontinuirani dizajn prostorije kao i ulaz u područje tuša bez praga. Atraktivan dizajn, jednostavno čišćenje i hidraulički optimalizirana tehnika odvoda značajke su svih rješenja koje Geberit nudi za odvodnjavanje tuševa u ravnini poda.

Bez obzira na to koje ćete rješenje odabrati u konačnici – Geberit Vam nudi bezvremensku estetiku koja funkcionira.

Kupaonica s površinom za tuširanje Geberit Setaplano

Površina za tuširanje Geberit Setaplano

Površina za tuširanje Geberit Setaplano izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog površinskog materijala. Prednosti ovog materijala vidljive su već od prvog dodira. Za razliku od metala, stakla ili keramike, na dodir je ugodno topao i svilenkasto gladak. Štoviše, neporozni materijal izuzetno je otporan na klizanje.

Geberit Olona napravljena je od kamene smole

Tuš kada Geberit Olona

Tuš kada Geberit Olona ističe se zahvaljujući svojoj jednostavnoj ugradnji, minimalističkom dizajnu i atraktivnom omjeru cijene i performansi. Tuš kada je izrađena od kamene smole i postavlja se u ravnini s podom. Poklopac odvoda okružen je tankim kromiranim prstenom, što daje elegentni izgled. Nadalje, mat bijela površina također se može očistiti s lakoćom. Geberit Olona dostupna je u četiri kvadratne verzije i u mnogo različitih pravokutnih veličina, te je stoga pogodna za gotovo svaki prostor kupaonice.

Kupaonica s Geberit CleanLine

Geberit CleanLine kanalica

Kombinira izvanredan izgled s funkcijom i higijenom. Budući da je diskretno smještena na rubu tušprostora, u potpunosti možete uživati ​​u tušu u ravnini poda.

Geberit zidni odvod za tuš

Zidni odvod za tuš

Geberit zidni odvod za tuš u potpunosti je rješenje bez prepreka zbog svog dosljednog dizajna. Pomicanjem odvoda s poda na zid, možete sačuvati besprijekoran izgled popločanog tuša, a uz to, sigurno više nećete morati stati na odvod.