Kamo sa svim stvarima?

Gdje nestaje četkica za zube? Kako mogu stvoriti osjećaj reda u kupaonici, a da vam stvari u svakodnevnoj upotrebi budu lako dostupne? Sve su to važna pitanja koja naši razvojni programeri proizvoda moraju uzeti u obzir. Dvije blogerice su ovo stavile na test i pokazale nam svoje sklonosti za spremanje važnog pribora u kupaonici, poput proizvoda za njegu, četkica za zube i ostalog - a sve na takav način da je raspoloživi prostor dovoljan za cijelu obitelj, a da pritom zadrži osjećaj red i struktura u kupaonskom namještaju.

Geberit Option

Potrebna su praktična rješenja

Na svom blogu Fräulein Ordnung”, stručnjakinja Denise Colquhoun pokazuje nam gdje bi stavila najvažnije predmete u kupaonicu. Njezin je moto da sve treba biti prkartično pohranjeno, ali i izgledati sjajno. Drugim riječima, svi se predmeti na estetski ugodan način pohranjuju u element iza ogledala i kupaonski namještaj. Kao rezultat toga, njezina obitelj ima sve nadohvat ruke.

Pozornost na proizvodima za uljepšavanje

Za beauty bloggericu Steffi Hidber, stvari ne samo da moraju biti praktične već trebaju imaju i pozitivan utjecaj. Na primjer, gelovi za tuširanje su vrlo korisni, ali ne i dekorativni, što znači da se čuvaju u kupaonskom elementu. Dok, vata u posudici izgleda šik i ostavlja se na vidljivo mjesto. Dekoracija je bitna za Steffi.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje