Mali tlocrt? Pa što?

Tlocrt male kupaonice

Studije pokazuju da je kupaonica jedno od omiljenih mjesta za isključivanje i punjenje baterija. Međutim, također kažu da prosječna kupaonica ima površinu manju od 7 kvadratnih metara. To znači da nema puno prostora za najnužnije, a gdje je tek prostor za opuštanje. Znači li to da se morate oprostiti od ideje o kupaonicu iz snova? Nije nužno. Iako vaša vlastita kupaonica možda neće doseći dimenzije kupaonskih pejzaža prikazanih u časopisima, uvijek postoje načini za stvaranje osjećaja prostranosti i udobnosti.

Trik je u tome da se isključivo funkcionalni elementi svedu na najmanju moguću mjeru i da se sakriju stvari poput cisterne, odvoda i slično. To se postiže korištenjem instalacijskih zidova do polovice visine prostorije koji ne samo da skrivaju ugradbenu tehniku već i služe za podjelu prostora.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje