Otvoreni tuševi - gotovo kao u raju

Tuševi u ravnini poda dobivaju na značenju ​​zahvaljujući svom elegantnom izgledu i izdašnom osjećaju za prostor koji stvaraju. Međutim, kako bi bili sigurni da ostaju praktični i prikladni, postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir tijekom faze projektiranja.

Kao što i samo ime govori, nema potrebe prelaziti prag ili otvarati vrata prilikom ulaska u tuš u ravnini poda. To znači da se jednostavno ujutro možete pospano zakoračiti u tuš, bez opasnosti da se o bilo što spotaknete, a zatim uživati ​​u osjećaju nježnih mlaznica vode koje vas bude. Idealno bi bilo da pristupna točka prostora za tuširanje bude široka najmanje 60 cm, a sama površina tuša trebala bi imati najmanje 90 cm x 90 cm: što je veća, to je bolja.

Tuš u ravnini poda u vrtu

Ne zaboravite na pregradni zid

Uvijek je nevjerojatno koliko daleko voda može prskati iz prostora za tuširanje - zbog čega je toliko važno uključiti pregradni zid. Bez nje će vaš ugodan tuš završiti pomalo dosadnim postupkom čekanja da se pod vaše kupaonice osuši. Dakle, ako instalirate tuš kabinu bez vrata, preporučujemo dimenzioniranje tuš kabine što velikodušnije, koliko prostorija dopušta. Što je širina ovog prozirnog pregradnog zida veća, to će veća površina biti zaštićena od prskanja vode.

Igra na sigurno

Svojstva poda i položaj odvoda ključni su aspekti prilikom planiranja tuša u ravnini poda. Ako ste se ikad poskliznuli pod tušem, znat ćete koliko je važno imati podnu površinu koja pruža sigurnost stajanja čak i kad je površina mokra. Nitko ne voli stajati na odvodu tuša, pa preporučujemo da ga postavite što bliže zidu ili neposredno iza zida.

Posebno u obiteljskim kupaonicama, šamponi i drugi proizvodi za tuširanje mogu se nakupiti i na kraju ležati po cijelom prostoru tuširanja. Zidna niša za pohranu raznih boca i tuba praktična je značajka za rješavanje ovog problema jer drži sve podalje - čak i kada se prostor čisti.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje