Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Inovacije iz tvrtke Geberit

U 2018. predstavili smo Vam:

Higijensko ispiranje Geberit Rapid

  • Higijensko ispiranje Geberit Rapid

Kad se suočite s ozbiljnim higijenskim problemima koji proizlaze iz ustajale pitke vode ili privremenog mirovanja, morate brzo reagirati. S novim higijenskim ispiranjem Geberit Rapid, problem se može brzo i jednostavno riješiti. Higijensko ispiranje Geberit Rapid kompaktno je i jednostavno za korištenje te osigurava osnovne funkcije za redovitu izmjenu vode. S obzirom na baterijski rad može se odmah primijeniti gdje god je to potrebno. Stoga je higijensko ispiranje idealno privremeno rješenje, primjerice, ako se veliki zahvati obnove ne mogu odmah provesti.

Higijena pitke vode uz pomoć Geberita

Čeljusti za stiskanje Geberit bez održavanja za cijeli asortiman

  • Čeljusti za stiskanje Geberit Mepla

Čeljusti za stiskanje bez održavanja za kompatibilnosti [1] i [2] dostupne su od travnja 2018. za Geberit Mepla i Geberit Volex te od srpnja 2018. za Geberit Mapress.

Novim čeljustima za stiskanje Geberit nije potrebno nikakvo održavanje tijekom cijelog njihovog vijeka trajanja. To znači da su uvijek spremne za sljedeći projekt i ne nastaju nikakvi dodatni troškovi održavanja.

Alati i pribor za sistem opskrbe

Podno grijanje ili hlađenje uz pomoć sustava Geberit Volex

  • Uređaj za sustav za regulaciju temperature

Za podno grijanje ili hlađenje, Geberit sada nudi kompletni sustav za regulaciju temperature. Modularni uređaji mogu se kombinirati kako bi osigurali maksimalnu udobnost u odnosu na klimatizaciju prostorija i uporabu. Zahvaljujući modularnosti sustav se s vremenom može proširiti.

Geberit Volex

Uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light

  • Uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light

Novi uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light mali je, lagan i kompaktan, ali dovoljno snažan da bude posebno prikladan za svakodnevne radove na gradilištu. Praktičan uređaj jednostavan za uporabu prikladan je za elektrovarne spojnice promjera od d40 do d160. S obzirom na težinu od samo dva kilograma, uređaj je perolaka kategorija, što znači da se s lakoćom može prenijeti do mjesta instalacije.

Alati i pribor za sustave odvodnje

Higijensko ispiranje Geberit s različitim pokrovnim pločama

  • Higijensko ispiranje Geberit s različitim pokrovnim pločama

Kad je higijensko ispiranje Geberit ugrađeno podžbukno, izvedba pokrovne ploče trebala bi odgovarati prostoriji. Iz tog razloga, higijensko ispiranje Geberit sada je dostupno bez predmontirane pokrovne ploče. Korisnik može birati između varijanti pokrovne ploče u izvedbi mat krom, alpsko bijela, sjajni krom i inox četkani.

Higijena pitke vode uz pomoć Geberita

Kutna lučna račva Geberit Silent-db20 88,5°, lučna račva d110/110

  • Kutna lučna račva Geberit Silent-db20, lučna račva

Novi fazonski komad omogućuje ugradnju dvaju identičnih podnih spojeva sa cijevnim sustavom Geberit Silent-db20 s visokom zvučnom izolacijom pri ograničenom prostoru. Hidraulički optimizirana geometrija fazonskog komada s lučnom račvom osigurava visok koeficijent istjecanja.

Geberit Silent-db20

Kuglasti ventili Geberit

  • Kuglasti ventil Geberit

Kuglasti ventil Mepla, bronca, d16-50

Kuglasti ventil Mapress, inox, d15-54

Ugradbeni kuglasti ventil Mapress, inox, d15-22

Novi kuglasti ventili Geberit udovoljavaju najnovijim zahtjevima higijene. Opremljeni su kućištem koje je potpuno izloženo protoku i kuglom od PPSU-a. Gornji dio s kuglom i brtvama može se zamijeniti.

Za izolirane cijevi dostupni su produžetci vretena.