Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Inovacije iz tvrtke Geberit

U 2019. godini

Geberit SuperTube

Izvanredna, Geberit SuperTube tehnologija s optimiziranim protokom stvara kontinuirani protk zraka u odvodnoj cijevi, što znači da više nije potrebna paralelna instalacija ventilacijskih cijevi.

Geberit SuperTube

Geberit ventil za zadržavanje energije ERV

Geberitov ventil za zadržavanje energije ERV brtvi ventilacijsku cijev za otpadnu vodu iznad krova pomoću patentiranog magnetskog membranskog sustava.

Geberit ventil za zadržavanje energije ERV

Geberit AquaClean Sela

  • Čeljusti za stiskanje Geberit Mepla

Sa AquaClean Sela, Geberit proširuje AquaClean liniju proizvoda kako bi uključio dizajnerski orijentiran model koji se uklapa u svaku kupaonicu svojim jasnim izrazom oblika i visokokvalitetnim materijalima. AquaClean Sela nudi klasične funkcije Geberitovog Tuš WC-a, uključujući WhirlSpray tuš tehnologiju, koja omogućuje temeljito, korisno čišćenje i tihu i učinkovitu tehnologiju TurboFlush, ugrađenu u keramičku posudu bez okvira.

Geberit AquaClean Sela

Geberit Sigma50 aktivacijska tipka

  • Geberit AquaClean Tuma

Zakrivljena elegancija u novom izgledu - Geberit Sigma50 dodaje novu vizualnu dimenziju kupaonici. Aktivacijske tipke su iznimno tanke, a dodatni dizajn u stvarnom mustang škriljevcu i staklu u trendovskoj boji pijeska sive, bude još više mogućnosti kada je u pitanju dizajn kupaonica. Ova aktivacijska tipka opremljena je dvostrukim ispiranjem za uštedu vode, a dostupna je i u različitim bojama i materijalima. Mogući su čak i prilagođeni dizajni i motivi.

Geberit aktivacijske tipke

Geberit DuoFresh modul

  • Geberit DuoFresh modul

Nova jedinica za odzračivanje donosi udobnost i svjež zrak u kupaonicu. Neugodni mirisi se uklanjaju tamo gdje se razvijaju i pročišćavaju se učinkovitim saćastim keramičkim filtrom. Štoviše, praktično svjetlo za orijentaciju olakšava vam noću pronaći put do toaleta. Uključen je i umetak za ubacivanje osvježavajućeg stika u cisternu. Modul Geberit DuoFresh može se kombinirati s različitim pločama aktuatora tvrtke Geberit i može se naknadno ugraditi.

Tipke za aktiviranje ispiranja WC-a Geberit

Geberit MasterFix

  • Geberit MasterFix

Popularna Geberit MeplaFix veza ne samo da ima novo ime - MasterFix - ona je također u potpunosti revidirana. Kako bi se osigurala sigurna instalacija, korisnici sada mogu čuti i osjetiti kada je veza uspostavljena. Ono što ostaje isto jest činjenica da je veza instalirana bez alata.