Geberitinovacije za 2024.

Nove mogućnostiZa cijelu kupaonicu

Ekskluzivan uvid u inovacije za 2024. Saznajte o atraktivnim novim funkcijama i dodacima asortimana Geberit proizvoda ispred i iza zida.

Kupaonski proizvodi

Geberit AquaClean AlbaInovacija godine

Geberit AquaClean Alba

Kao najnoviji dodatak obitelji proizvoda tuš WC Geberit, AquaClean Alba jednostavna je, elegantna WC školjka s funkcijom tuša.

Idealan je model za one koji se prvi put susreću s tuš WC uređajima budući da uključuje samo najnužnije funkcije.

Geberit AquaClean Sela SquareRavne linije u kupaonici

Geberit AquaClean Sela Square

Ravne linije popularan su izbor u mnogim kupaonicama. Ako se ovo uklapa u vaš stil, kvadratični model serije AquaClean Sela savršeno će upotpuniti vaš prostor.

Geberit AquaClean Sela Square dostupna je u dvije izvedbene varijante :

  • Alpsko bijeli dizajnerski poklopac savršeno se uklapa s bijelom alpskom keramikom.
  • Dizajnerski poklopac u boji sjajnog kroma daje odlučan, ali nježan naglasak.

Geberit Mix & MatchNove kombinacije baza za umivaonike

Mix & Match: Geberit ONE nadpultni umivaonik s bazom iCon

Geberit sada nudi cijeli niz različitih opcija za krojenje baze za umivaonike prema osobnim preferencijama kupaca. Uz Geberit Mix & Match možete kombinirati kupaonski namještaj, umivaonike i pribor na modularnoj osnovi iz različitih serija.

Asortiman umivaonika Mix & Match dizajniran je na temelju modularnog koncepta. Ovisno o izvedbi i funkcionalnim preferencijama, kupaonski namještaj i umivaonici iz kupaonskih serija Geberit ONE, Acanto i iCon mogu se zasebno sastaviti i upariti s odgovarajućim ogledalima ili elementima s ogledalom.

Geberit AcantoČiste linije, prilagođeni detalji

Umivaonik Geberit Acanto s kupaonskim namještajem i WC školjkom Geberit Acanto

Popis Cijeli asortiman kupaonskog namještaja u seriji Geberit Acanto potpuno je izmijenjen. Sve ladice sada imaju skladišni prostor pune dubine, budući da izrez za sifon više nije potreban. Štoviše, namještaj Acanto sada ima i iskušani sustav ladica serija Geberit ONE i iCon. Kao i sa cijelim kupaonskim namještajem Mix & Match, okvir je isti, kao i sučelja za spojeve i pribor kao što su držači za ručnike.

Uz dvije staklene površine (u bijeloj boji i boji lave), asortiman sada uključuje i kupaonski namještaj u sjajnoj bijeloj boji, bijeloj mat i mat boji lave, kao i boji melamina hrasta i oraha.

Geberit BambiniModeran dizajn s novim bojama

Djeca se igraju u kupaonici Geberit Bambini

Modernizirane nove WC školjke, prostori za pranje i igru, tipke za aktiviranje ispiranja, elementi Geberit Duofix za WC školjke, kompleti Geberit GIS za prostore za pranje i novo dizajnirane armature za umivaonike bit će dostupni od travnja 2024. za liniju kupaonske opreme Geberit Bambini.

Proizvodi iz linije kupaonske opreme dostupni su u raznim bojama i kombinacijama kao nadopuna ustanovama za skrb o djeci: ocean plava i svjetlo plava, šumsko zelena i svjetlo zelena, karmin crvena i narančasta te neutralna bijela.