Geberit ONENajbolje od oba svijeta

Funkcionalni dizajn za bolju kvalitetu života

Kupaonica s Geberit ONE proizvodima

U kupaonskoj liniji Geberit ONE objedinili smo sanitarnu i dizajnersku stručnost. Zbog toga je Geberit ONE potpuno integrirano i cjelovito rješenje kupaonice. To smo postigli integrirajući mnoge elemente sa zida. Geberit ONE je pametno integrirani sustav koji pruža obilje očitih i skrivenih prednosti - veću čistoću, više prostora i fleksibilnosti u kupaonici.

Više čistoće, prostora i fleksibilnosti u cijeloj kupaonici

Više čistoće, prostora i fleksibilnosti u cijeloj kupaonici zahvaljujući kupaonskoj liniji Geberit ONE
Kliknite plave krugove za više informacija

Geberit ONE WC školjka

Čistoća i integrirana fleksibilnost

Konzolna WC školjka je elegantna i idealnih proporcija. Otvorite li WC poklopac vidjet ćete asimetričnu unutarnju geometriju bez ruba. Takva unutrašnjost WC školjke osigurava izvanredno i ultra tiho ispiranje s TurboFlush tehnologijom. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina WC školjke može se fleksibilno podesiti bez potrebe za razbijanjem zida - čak i godinama nakon što je WC školjka instalirana.

Geberit ONE područje umivaonika

Geberit ONE kupaonska linija

Elegantan dizajn s puno prostora

Područje umivaonika obično stoji u središtu kupaonice i stoga je jedna od prvih stvari koje primijetite. Ako je područje uredno, to pozitivno utječe na cijeli prostor. To je upravo slučaj s Geberit ONE: pojedinačni sanitarni proizvodi - uključujući umivaonik, armaturu za umivaonik, element s ogledalom i obazu za umivaonik - istovremeno su elegantni i funkcionialni. To otvara nevjerojatan osjećaj slobode u pogledu upotrebe kupaonice.

Geberit ONE keramički umivaonik

Geberit ONE umivaonik

Dizajniran za više čistoće i veći prostor

Keramički umivaonik Geberit ONE dostupan je u dva modela - s ili bez baze za umivaonik - i u četiri različite veličine. S dubinom od samo 400 mm, zauzima minimalnu količinu prostora. Odvod umivaonika jedan je od vrhunaca Geberita ONE kupaonske linije: pametno smješten na stražnjem rubu bazena, tako da nije izravno izložen mlazu vode, odvod pomaže u sprečavanju nakupljanja vode i nastanku kamenca. Poklopac koji štiti odvod može se lako ukloniti rukom. Zatim se umetak češlja može izvaditi i očistiti.

Geberit ONE zidna armatura

Geberit ONE armatura za umivaonik, kvadratični dizajn
Geberit ONE armatura za umivaonik, okrugli dizajn

Više higijene i čistoće

Elegantna zidna armatura osigurava da čitav umivaonik ostane slobodan, sprječavajući skupljanje nečistoće, koje se vole nakupljati oko armatura. Štoviše, Geberit ONE zidna armatura savršeno je usklađena s unutarnjom geometrijom umivaonika Geberit ONE. Standardni odvod je izravno izložen vodenom mlazu što prije ili kasnije rezultira ostacima kamenca. Suprotno tome, Geberit ONE dizajn omogućuje da voda potpuno ispere nježne keramičke krivulje prije nego što teče niz odvod. Zidna armatura dostupna je u kvadratnom ili okruglom dizajnu.

Geberit ONE baza za umivaonik

Geberit ONE baza za umivaonik koja štedi prostor

Čudo za uštedu prostora

Baza za umivaonik Geberit ONE duboka je samo 400 mm, a dostupna je u različitim širinama. Ipak, nudi impresivan raspon prostora za pohranu u usporedbi s konvencionalnim modelima sa standardnom dubinom od 480 mm. Ovo čudo koje štedi prostor omogućeno je premještanjem odvoda umivaonika u funkcionalnu kutiju unutar predzida. Baze za umivaonike dostupne su u dvije boje: furnir od pravog drveta od oraha i bijeli premaz visokog sjaja.

Element s odvodom

Geberit ONE kupaonica

Potpuno integriran u zid

Integriranje elementa s ogledalom u predzid preporuča se ne samo iz estetskih već i iz praktičnih razloga. Nevjerojatno diskretna projekcija omogućuje da element s ogledalom Geberit ONE, koji je dostupan u četiri različite veličine, nestane u zidu, stvarajući veći osjećaj prostora u bilo kojoj kupaonici. Satinirani rub ogledala koji spriječava nastajanje otisaka prstiju još je jedan koristan detalj koji uklanja potrebu za čišćenjem.

Geberit rješenja za tuševe

Geberit ONE kupaonica s rješenjem za tuš

Rješenja za tuševe

Geberit ispunjava čitav niz želja u prostoru za tuširanje - Tuš u ravnini poda posebno je popularna varijanta. S tim u vezi, nudimo širok izbor inovativnih rješenja, koja su sve savršeno prilagođena konceptu Geberit ONE. Integrirani Geberit element za odlaganje ne samo da štedi prostor, već je i dizajniran da spriječi nakupljanje vode i ostataka prljavštine. ( Pregradni zid za tuširanje bit će ugrađen u našu ponudu proizvoda i dostupan za kupnju od listopada 2019. Prije ovog datuma neće biti moguće naručiti ili predbilježiti ovaj proizvod.)

Rezultati kontinuiranog razvoja

Geberit ONE

Geberit ONE kombinira našu stručnost u sanitarnoj tehnologiji s našim osjećajem za dizajn, omogućujući nam da ponudimo inovativna, sveobuhvatna i potpuno integrirana rješenja za cijelu kupaonicu.

Online katalogDodatni detalji za vaše projaktiranje

Kupaonska linija Geberit One

Dodatne informacije o liniji Geberit ONE, uključujući detalje i dimenzije proizvoda, mogu se naći u našem online katalogu

Saznajte detalje o svim Geberit ONE proizvodima