Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Bosna i Hercegovina

Geberit ONE

Funkcionalni dizajn za bolju kvalitetu života

U kupaonskoj liniji Geberit ONE objedinili smo sanitarnu i dizajnersku stručnost. Zbog toga je Geberit ONE potpuno integrirano i cjelovito rješenje kupaonice. To smo postigli integrirajući mnoge elemente sa zida. Geberit ONE je pametno integrirani sustav koji pruža obilje očitih i skrivenih prednosti - veću čistoću, više prostora i fleksibilnosti u kupaonici.

GEBERIT ONE WC ŠKOLJKA I BIDE

Konzolna WC školjka i bide Geberit ONE ujednačenog dizajna su elegantnih i idealnih proporcija. Otvorite li WC poklopac vidjet ćete asimetričnu unutarnju geometriju bez ruba. Takva unutrašnjost WC školjke osigurava izvanredno i ultra tiho ispiranje s TurboFlush tehnologijom. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina WC školjke može se fleksibilno podesiti bez potrebe za razbijanjem zida - čak i godinama nakon što je WC školjka instalirana.

  • Skriveni zidni nosač
  • SoftClose mehanizam
  • Količina vode za ispiranje 4,5 l
  • Podignuta s poda
  • Tehnologija ispiranja TurboFlush-a

Geberit ONE prednosti

DuoFresh modul

Sustav neugodnog mirisa s ambijentalnom rasvjetom i okvirom za umetanje dezinfekcijskog stika.

Podesiva visina WC školjke

Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina WC školjke može se fleksibilno podesiti bez potrebe za razbijanjem zida - čak i godinama nakon što je WC školjka instalirana.

Tehničke informacije