Renovacija kupaonice se isplati | Geberit Bosna i Hercegovina

Renovacija kupaonice se isplati

Od prašnjave, bež atmosfere 80 -ih do elegantne kupaonice s modernim namještajem i puno udobnosti. Glavni zahtjevi tročlane obitelji bili su da se kada, koja godinama nije bila u upotrebi, pretvori u prostrano rješenje bez barijera, u ravnini poda. Te da se zamijeni tuš WC uređaj s modernijim modelom.

Kupaonica prije renovacije
Kupaonica poslije renovacije

Bezvremenska i moderna kupaonica iz snova

Cilj je bio postići potpuno novi izgled suvremenom kupaonskom opremom. Stare bež pločice, djelomično s uzorkom, skinute su u korist velikih kamenih pločica u sivoj boji. One kupaonici daju prirodan i prostran osjećaj. Bezvremenska shema boja s nijansama bež, smeđe i sive u cijeloj prostoriji stvara sofisticirani ambijent. Ručnici u prigušenoj crvenoj boji unose suptilni dodatak boje, a istovremeno ističu koraljno crvenu boju u tapetama. Što se tiče tapeta, one su zaista zvijezde predstave u novoj kupaonici i čine savršenu alternativu pločicama u vlažnim područjima. Ove su tapete izdržljive i idealna su pozadina za, na primjer, prirodne motive na zidu. Motiv se također odražava i u staklenoj sivo-smeđoj prednjoj oblozi baze za umivaonik. To daje obazi umivaonika uzbudljiv igru, ovisno o svjetlosnoj situaciji.

Upečatljiv kupaonski komad s pametnim funkcijama

Velika pažnja posvećena je umivaoniku kao središnjoj točki u svakoj kupaonici. Umivaonik i baza u potpunosti su zamijenjeni. Novi nadpultni umivaonik zajedno s prostranom i praktičnom policom zaista plijeni pogled. Štoviše, odgovarajući kupaonski namještaj s individualnim pregradama za organizaciju nudi pametan prostor za odlaganje. Još jedan vizualni naglasak je unutarnja zrcalna površina sa svijetlim trakama i melaminom u teksturi drveta koja savršeno pristaje kupaonskom namještaju. Uz taj dodatni dodir luksuza, ugrađen je i novi tuš WC uređaj.

Profesionalna renovacija kupaonice definitivno je impresivan prizor za vidjeti. Potpuno nova obiteljska kupaonica oživjela je u stilskoj, ali bezvremenskoj atmosferi.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje