Ulaganje u budućnost

Promišljanje o budućnosti u kupaonici

Nova kupaonica trebala bi udovoljavati promjenjivim zahtjevima za idućih 25 godina, stoga je važno imati dizajn usmjeren na budućnost. Donosimo što treba imati na umu:

Planirajte mrežne priključke
Imati električne priključke u kupaonici je važnije nego ikada. Postavljanjem mrežnih priključaka na prava mjesta osigurat ćete mogućnost ugradnje jedinice za uklanjanje mirisa ili tuš WC uređaj, čak i naknadno.

Tuš prostor u ravnini poda
Tuševi u ravnini poda su diskretni, sigurni i kao čine kupaonicu vizualno većom. Savršeno i za mlade i za stare.

Konzolne WC školjke
Ako kupaonski namještaj i WC vise na zidu, jednostavnije je očistiti pod ispod njih. Konzolna WC školjka može se ugraditi i na prilagođenu visinu, a kod nekih je modela čak moguće naknadna prilagodba visine.

Nevidljivi odvod umivaonika
Odvov ispod umivaonika može vam smetati ako korisnik sjedne ispred umivaonika na stolicu ili u invalidskim kolicima. Skriveni odvodu potpunosti uklanja ovu prepreku.

Pripazite na dimenzije
Vrata i prolazi moraju biti dovoljno široki za prolaz. Kada planirate kupaonski namještaj, morate osigurati da su svakodnevni predmeti na dohvat ruke.

Sigurnost s ručkama za potporu
Instalacijski elemeti iza pločica imaju veliku nosivost. Idealno bi bilo da odmah na početku instalirate stabilne montažne ploče na kritičnim mjestima - poput WC školjke ili tuša. To neće koštati jako puno i omogućit će postavljanje ručki za podršku ukoliko će biti potrebne, bez potrebe za strukturnim promjenama. Važno je zapamtiti da projektne nacrte čuvate na sigurnom mjestu.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje