Geberit Control AppPametna konfiguracija pomoću vašeg mobitela

Aplikacija olakšava konfiguriranje proizvoda pomoću vlastitog pametnog telefona ili tableta, bez potrebe za dodatnim uređajima (Geberit Service Handy). Nova aplikacija Geberit Control dostupna je za iOS i Android uređaje. Ubuduće će olakšati komunikaciju i konfiguraciju svih Geberitovih kontrola. Službeno će biti predstavljen zajedno s novim skrivenim i izloženim kontrolama ispiranja u srpnju 2021. godine.

Pregled Geberit Control App funkcija:

Geberit Control App
  • Sigurnost nam je važna: u budućnosti će sve Geberitove kontrole biti zaštićene lozinkom od neovlaštenog pristupa. Registracija korisnika obavezna je za neograničenu upotrebu aplikacije Geberit Control i zaštite lozinkom (Geberit kontrole). Korisnik se jednom registrira i dobiva svoj osobni Geberit ID Konfiguracija uređaja i postavljanje željenih programa i parametara.
  • Konfiguracije uređaja mogu se spremiti i prenijeti na druge uređaje Uređaji (npr.
  • Uređaji za ispiranje pisoara i WC-a, kao i slavine za umivaonik) mogu se grupirati po sanitarnim prostorijama
  • Snimljeni podaci (npr. Broj korištenja ili ispiranja) mogu se spremiti kao statistika i lako izvesti Aktiviranje načina čišćenja i ispiranja mokraće
  • Prijenos autorizacija korisnika na treće strane tako da imaju ograničen ili neograničen pristup kontroli Ovlaštenja korisnika mogu se prenijeti na treće strane kao puni i djelomični pristup (moguć samo način čišćenja).
  • Prijemnik također treba Geberit ID za puni pristup

Preuzimanje Geberit Control App – dostupno od srpnja 2021.