Skrivena tehnologija | Geberit Bosna i Hercegovina

Čista estetika

Geberit AquaClean Sela – tuš WC uređaj

Hans Maurer, rođen u Švicarskoj, izumio je tuš WC krajem 1950-ih. U početku su modeli bili veliki, glomazni i odmah su se razlikovali od običnih WC školjki. Neupućenima je odmah bilo očito da moraju imati dodatne funkcije - kakve god bile.

Danas, oko 60 godina nakon lansiranja prvog modela, glomazni oblici i vidljive instalacije stvar su prošlosti. To su omogućila dva čimbenika - prvo, upravljačka tehnologija sada zauzima puno manje prostora jer je elektronika postala mnogo manja. Drugo, ljudi su počeli preispitivati ​​instalacije i dizajn, također s obzirom na kupaonicu. Sada je fokus na bezvremenskom, elegantnom dizajnu i integriranoj tehnologiji. Čak su i električni i vodni priključci u tuš WC uređaj ugrađeni na takav način da korisniku uopće nisu vidljivi. Na prvi pogled čini se da današnji tuš WC uređaji rade poput uobičajene WC školjke, ali onda se izdvajaju s izvrsnim funkcijama poput tuš mlaznice, grijanja WC sjedala te odzračivanja neugodnih mirisa.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje