Dobro mjesto za sjedenje

Nekih se dana jednostavno ne osjećate sjajno. Nedostaje vam energije i osjećate se kao da stojite na klimavim nogama. Zvuči li ovo poznato? U takvim danima čak i tuširanje može predstavljati mali izazov.

Geberit kupaonica sa sjedalom u tuš prostoru

Sjedenje u tuš prostoru

Naizmjenični topli i hladni tuševi pojačavaju cirkulaciju i često mogu učiniti čuda.

S tuševima u razini poda, optimiziranim uvjetima poda i ugradnjom sjedala za tuširanje, udobnost i sigurnost mogu se poboljšati u prostoru za tuširanje. Ovisno o vašoj želji, sjedala za tuširanje mogu se podesiti po visini, postaviti na fiksnu visinu ili su dostupna kao mobilno rješenje koje se može zakačiti. Mogu podnijeti opterećenja i zauzimaju vrlo malo prostora zahvaljujući svojoj integriranoj funkciji preklapanja. Čak i stabilna stolica učinit će trik, pod uvjetom da je prikladna za vlažna područja.

Tuš prostor s popločanim prostorom za sjedenje

Stolac može biti vrlo praktičan

Osim što je prekrasno opustiti se, sjediti i uživati ​​u toploj vodi za tuširanje - stolac pod tušem također se može koristiti kao vrlo ugodan oslonac za noge; na primjer, za brijanje nogu ili za liječenje hidroterapijom toplom i hladnom vodom.

Doduše, sjedište ili stolac za tuširanje nisu uvijek najmodernija značajka dizajna. Klupa integrirana u tuš kabinu pruža prikladnu alternativu uobičajenom sjedištu. Uz pravilan odabir materijala i boje, može se savršeno uklopiti u cjelokupni dizajn, a istovremeno nudi dodatnu površinu za sjedenje - ili prostor za kupaonski pribor.

Posavjetujte se u specijaliziranim trgovinama

Ako želite razmisliti o sjedištu za svoj budući tuš prostor, toplo bismo vam preporučili da dogovorite sastanak i razgovarate s nekim u najbližoj specijaliziranoj trgovini. Moći će vam ponuditi najbolji savjet.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje