WC rješenje za svaku dob

WC školjke često dobivaju premalo pažnje. Ipak, predstavljaju temeljnu komponentu kupaonice i igraju važnu ulogu za svaku dobnu skupinu. Moderna WC rješenja poput tuš WC uređaja pojednostavljuju naš svakodnevni život i pomažu osigurati optimalnu svježinu.

Ilustracija tuš WC uređaja

Tuš WC uređaj za čišćenje bez dodira

Kupaonica prilagođena svakoj dobi trebala bi biti udobna, sigurna i upotrebljiva bez potrebe za vanjskom pomoći. WC školjka s integriranom funkcijom tuša- kombinacija WC školjke i bidea- korisna je značajka za kupaonicu bez prepreka. Kako ljudi stare i njihova pokretljivost postaje sve ograničenija, neugodni pokreti povezani s osobnim čišćenjem otežavaju život. Kod tuš WC uređaja, ručica za raspršivanje vode pruža se pritiskom na gumb za temeljito i nježno čišćenje vodom. To dovodi do veće autonomije i neovisnosti u svakodnevnom životu starijih osoba.

Moderno WC rješenje za kupaonicu bez prepreka

Prednosti WC tehnologije izumljene 1960-ih nikako nisu samo za starije osobe. Voda je najbolji način temeljnog i nježnog čišćenja za sve uzraste. Čestim korištenjem toalet papira, veći je rizik od iritacije kože, alergija i ekcema. S tuš WC uređajem svaka dobna skupina može doživjeti potpuno novi osjećaj čistoće. Istodobno, suvremena tehnologija djeci čini zanimljiv način da se uhvate u koštac s održavanjem čistoće. Mala toaletna stolica ispred tuš WC-a pomaže mališanima da dosegnu sjedeći položaj.

Osobne postavke koje odgovaraju svim zahtjevima

WC tuš ima različite postavke koje se mogu individualno definirati. Na primjer, svaka osoba može sama postaviti koliko se ručica za raspršivanje vode treba protezati ovisno o njihovoj visini. Time se osigurava da se samo područja koja se čiste doista namoče. Osobni korisnički profili mogu se spremiti i aktivirati u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje