Ručka za potporu pored WC školjkeOnda kada vam zatreba

Ručka za držanje uz WC vrlo je korisna, i to ne samo za one koji imaju tjelesne poteškoće. Takve se ručke često vide kao prilično neprivlačan dodatak, zbog čega se rijetko mogu naći u privatnim kupaonicama. Ovaj se stav brzo mijenja kada postanete ovisni o ovakvim ručkama da biste se mirno spustili ili podgnuli. To se ne događa samo kad ostarite - ručke vam mogu biti potrebne i kod običnog istegnutog gležnja.

Ručke za potporu moraju biti stabilne

Planirajte unaprijed i uštedite novac

Ako mislite da ćete u slučaju potrebe uspjeti brzo montirati ručku za potporu, moramo vam reći istinu. Ako tijekom gradnje nisu predviđene fiksne točke sidrenja iza predzida, to neće biti moguće. Instalacijski elementi ne podržavaju samo keramiku; s odgovarajućim pločama za montiranje nude i potrebnu stabilnost za pričvršćivanje ručica za potporu. Dobro sidrenje je neophodno, jer ručka potpore mora biti sposobna privremeno podnijeti opterećenja do 100 kg ako korisnik na nju nosi cijelu težinu..

Ispravan instalacijski sustav sve čini lakšim

Dodatni troškovi za uključivanje montažnih ploča prilikom izrade kupaonice iznose samo nekoliko stotina eura - solidna investicija. Bez ovih ploča naknadna ugradnja jednostavnih ručica za nošenje vjerojatno će biti skupa i naporna. Pločice i ploče iza njih same po sebi ne pružaju dovoljno stabilno sidrište za ručke za potporu, pa ne mogu pružiti sigurnu potporu za korisnika kupaonice. Ukratko, odabir pravog instalacijskog elementa znači da naknadna ugradnja neće puno koštati, a može se obaviti u bilo kojem trenutku bez ikakvih problema i uz vrlo malo truda.

Kako biste osigurali pronalazak pravog rješenja, preporučujemo da razgovarate s pouzdanim vodoinstalatorom.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje