Pojedinačni savjeti za dizajn kupaonica

Pretvaranje starog u novo - to je trik za “ponovnu uporabu“ predmeta u kupaonici. Kako se nekoliko odbačenih predmeta može iskoristiti za stvaranje jedinstvenih, a korisnih predmeta koji vašoj kupaonici daju osobni pečat? Evo nekoliko prijedloga.

Specijalni drveni držač WC papira
iCon kupaonska linija s ljestvama u ulozi držača ručnika

Ne morate uvijek obnoviti cijelu kupaonicu kako biste stvorili novu atmosferu. Ponekad najmanja promjena može napraviti najveću razliku! Nekoliko osobnih predmeta poput novih ukrasa može biti dovoljno da u vašu kupaonicu unesete dašak svježeg zraka. Posljednjih godina trend povećanja ciklusa - redizajniranje predmeta koji su nadživjeli svoju upotrebu kako bi im se pružila nova funkcija i možda drugačiji stil - bilježi nagli rast popularnosti u svim dijelovima kuće. To objašnjava zašto čak i jednostavna EUR paleta sada krasi moderne domove u obliku stolića ili okvira kreveta. Kupaonice također mogu imati koristi od takvih kreativnih rješenja, s preuređenim starim ljestvama, na primjer, postajući držač za ručnike ili stalak za odjeću ili stara košara pretvorena u modernu košaru za rublje.

Uradi sam u svojoj kupaonici

Predmeti od kojih se ne možemo rastati i koji se mogu pretvoriti u posebne elemente dizajna također promiču ideju održivosti u naša četiri zida. Na primjer, stara stolica koja više nije prikladna za blagovaonicu, može postati stalak za odjeću u kupaonici u shabby chic look-u. Usput: Malo brusnog papira, krede u boji i bezbojnog laka ili drvenog voska kao površinska obrada mogu začas osvežiti mnoge drvene predmete.

Ostali primjeri praktičnih ideja za “ponovnu uporabu“ u kupaonici:

  • staklenka pretvorena u dozator sapuna
  • ukrašene čaše, limenke i kante mogu se koristiti kao trendikutije za odlaganje
  • prazne boce i sl. čine izvrsne vaze

Kreativnost nema granica - pa će se možda predmet koji ste već odbacili uskoro ponovno naći u vašoj kupaonici.

Proizvodi za kupaonicu

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje