Pospremanje bez sentimentalnosti

Caroline Bamert stručnjak je za pospremanje - pa zna što znači “pustiti“ stvari. Već se dugi niz godina bavi uređivanjem i odlaganjima, nudeći seminare za tvrtke i radionice za pojedince. U kratkom filmu objašnjava zašto je kupaonica savršena soba za početnike i na što morate paziti u kupaonskom namještaju kako biste izbjegli nered ili prenatrpanost.

Nema osvrtanja

Za Caroline Bamert kupaonica nije mjesto za sentimentalnost. Dekoracija može imati pozitivan utjecaj, naravno. Međutim, puno veći značaj ima urednost. Emocionalna veza može biti uspostavljena s gumenom patkom za kupku, ali ne i gelom za tuširanje. Kao rezultat toga, ne osjećate se previše sentimentalno prema predmetima u kupaonici i pazite na urednost.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje