Prikladno ogledalo

Život bez ogledala u kupaonici danas je gotovo nezamisliv. Brijanje i nanošenje šminke bio bi pomalo izazov. Zato je prikladno ogledalo ključni dio modernih prostora umivaonika. Ali kakvo je ogledalo najbolje? Postoji nekoliko razmatranja koja bi vam mogla pomoći da donesete ispravnu odluku.

Osoba ispred elementa s ogledalom Geberit Acanto

Nisu sva ogledala ista

Postoji nekoliko različitih vrsta ogledala. Osnovna je razlika između ogledala s ili bez elementa. Što je najbolje, ovisi uglavnom o veličini i željenim funkcijama kupaonice. U kupaonici za goste ogledalo bez elementa je često bolji izbor, dok je u obiteljskoj kupaonici poželjan element s ogledalom jer pruža prijeko potreban prostor za odlaganje.
Gdje spremiti sve stvari?

To, međutim, nije sve što nude elementi s ogledalom. Mnogi su iznutra potpuno zrcalni. To znači da se možete pogledati u čak i kad su vrata otvorena - ili se vidjeti s leđa. Unutrašnjost elementa s ogledalom također se može podijeliti u odjeljke, na primjer pomoću slobodno pomičnih polica.

Geberit Option
Kliknite na plavi krug za više informacija

I bi svjetlo

Rasvjeta integrirana u ogledalo ili element s ogledalom pružaju optimalno osvjetljenje prostora umivaonika za korisnika. Ovisno o zahtjevima za osvjetljenjem, možete birati između različitih koncepata. Neizravno osvjetljenje, u kojem su LED trake ili drugi izvori svjetlosti postavljeni iza često satiniranog stakla, ima elegantan učinak. Ovo stvara ugodnu atmosferu i ne zasljepljuje.

Dodatne koristi

Sada samo morate odlučiti koju dodatnu pogodnost želite. Bilo da je riječ o integriranoj rasvjeti, ugrađenim utičnicama za sušilo za kosu ili električnu četkicu za zube, USB priključci za punjenje mobitela ili integriranim ogledalima s povećalom za brijanje ili šminkanje - postoji mnogo opcija koje možete odabrati.

Kvaliteta se isplati

Važno je znati da vlaga u kupaonici može jako oštetiti ogledalo i elektroniku instaliranu u njemu. Zato se instalacija nekvalitetnih proizvodi ne isplati. Također je važno napomenuti da su električni priključci za utičnice, USB priključke i naravno za osvjetljenje trebaju biti IP kod 44. Na taj način su zaštićeni od prskanja vode.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje