Smrzavanje u kupaonici stvar je prošlosti

Osoba se smrzava u kupaonici

Stupanjem u ugodno toplu kupaonicu izvrsno započinjete svoj dan.

Ako vam je hladno ujutro, još je teže krenuti. Prohladna soba ili hladni popločani pod vrlo su neugodno iskustvo ako ste još uvijek poluspani - a to je osobito istinito u kupaonici, jer je to mjesto na koje se većina nas uglavnom zaputi čim ustane.

Evo nekoliko uputa kako biste osigurali da vam odlaskom u kupaonicu ugodno započne dan.

Kako osigurati toplinu

Studije pokazuju da bi temperatura u kupaonici trebala biti najmanje 23 stupnja kako nam ne bi bilo hladno dok se sušimo nakon tuširanja ili kupke. Dostupan je niz izvora topline koji će nam pomoći da dosegnemo ovaj preporučeni minimum. Podno grijanje, radijatori igrijana WC sjedala mogu aktivirati pritiskom na gumb, stvarajući ugodan osjećaj topline u roku od nekoliko sekundi.

Ako tražite nešto mekše pod nogama, možete dodati kupaonski tepih na pod oko područja umivaonika. To stvara više udobnosti i može dodati lijep završni detalj izgledu vaše kupaonice.

Usput: Jeste li znali da su i elementi s ogledalima također dostupni s fukncijom grijanja? Ovo, međutim, nije namijenjeno zagrijavanju prostorije - radi se o praktičnoj antimističnoj funkciji grijanja, tako da se ne morate zagledati u maglovitu verziju sebe kad se pogledate u ogledalo nakon vrućeg tuširanja.

Savjet: Odgovarajući dodaci, poput ručnika u toplim bojama ili biljkama, kupaonicu mogu učiniti još ugodnijom. A kombiniranje vizualnog s ugodnim mirisima u prostoriji također osigurava kupaonici mirnoću i toplinu.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje