Spoj užurbanosti i romantike

Ako imate prostor za pohranu pod nadzorom, nemate se čega bojati što se tiče svakodnevne vreve u obiteljskoj kupaonici

Zamislite prizor - treperave svijeće nježno svijetle, latice ruža rasute su posvuda. Zamamna aroma i nježni zvukovi ispunjavaju zrak. Napokon se možete potpuno opustiti ... ali pričekajte malo - prizor sa svijećama i ružama bio je jučer navečer. Sad je upravo prošlo sedam ujutro i sve se vratilo u stvarnost. Članovi obitelji odlaze na poslo, u školu i u vrtić, i svi se istodobno pokušavaju ugurati u kupaonicu - stvarajući pravu gužvu.

U jendom trenutku, to je oaza blagostanja; a već u sljedećem je košnica aktivnosti. Kupaonica mora zadovoljiti niz različitih zahtjeva - ponekad gotovo istodobno. Ako je pametno dizajnirana, može upravo to. Sve je pitanje izvrsnog dizajna i dobrog korištenja prostora za pohranu. Prava je umjetnost pozicioniranje predmeta u različitim vrstama kupaonskog namještaja tako da je sve na logičnom mjestu i da se brzo može doći do njega. Element s ogledalom, na primjer, idealno je mjesto za najčešće korištene predmete poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetike. U idealnom slučaju, baza za umivaonik uz funkciju spremišta za četke za kosu i sušilo za kosu, djeluje i kao pravo skladište u kojem možete pronaći mjesto za različite predmete poput kupke i ručnika. Ako želite imati još više prostora, možete uključiti bočne i visoke elemente.

Ukratko, ako imate prostor za pohranu pod nadzorom, nemate se čega bojati što se tiče svakodnevne vreve u obiteljskoj kupaonici; umjesto toga, možete se veseliti mirnim, opuštajućim trenucima.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje