Struktura stvara prostor

Ilustracija na temu “Više strukture u kupaonici”

Što bismo trebali učiniti sa svim tim četkama, bočicama i tubama? Nije prvi put da se to pitamo, ali i ovaj put imamo odgovore od dva influencera. Jedna mogućnost leži u kupaonskim elementima- bilo da su postavljeni na pod ili vise na zidu - i tako stvaraju prostor za odlaganje u kupaonici.

Međutim, čarobno rješenje kada je riječ o prostoru za odlaganje kupaonica nije samo do kupaonskih elemenata, već i strukture odlaganja. Čarolija koja stoji iza ovoga nije previše komplicirana: izbacivanjem kaosa iz kupaonskih elemenata i oslanjanjem na opcije koje potiču organizaciju, možete bolje iskoristiti količinu prostora za odlaganje.

Organizirajte ladice

Baze za umivaonike vrlo su prikladne za ovu svrhu, jer odmah rješavaju dva problema: skrivaju odvodnu cijev, stvarajući pritom prostor za odlaganje ispod umivaonika. Idealno bi bilo da baze za umivaonike imaju i ladice u koje se na praktičan način može pohraniti raznolika dodatna oprema.

Kvaliteta se isplati

Ladice se isporučuju u mnogo različitih modela i mogu imati niz različitih značajki kvalitete. Trebali bi se montirati na kvalitetne vodilice. One osiguravaju da se ladice mogu ravnomjerno i pouzdano otvarati i zatvarati bez da se njihov sadržaj pomiče. Neke ladice sadrže vodilice s potpunim produžetkom, što im omogućuje izvlačenje do kraja.

Glatko i bešumno

Mehanizmi samo-zatvaranja i mekog zatvaranja dvije su posebne značajke modernog kupaonskog namještaja. U slučaju samo-zatvaranja, potrebno je samo lagano guranje da bi se ladica sama zatvorila. Mekani mehanizam za zatvaranje oslobađaju korisnika kupaonice od dvije smetnje: prvo, ladica više ne stvara buku kad se zatvori, i drugo, zamah ladice se usporava pri završetku zatvaranja, čime predmetni u ladici u njoj ostaju nepmočni pri zatvaranju.

P.S.: Ako želite dodatno organizirati ladice, kutije za sortiranje mogu biti od pomoći. Oni se mogu kupiti kao dodatna oprema uz vaš kupaonski namještaj.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje