Ispratite neugodane mirise iz kupaonice | Geberit Bosna i Hercegovina

Tamo gdje mirisi nisu poželjni

Neugodan zrak u kupaonici? Može i bez toga!

Vrijeme je večere. Obitelj nestrpljivo čeka za stolom za blagovanje, naoružana noževima i vilicama. Nema sumnje da je mama pripredila još jedan ukusan obrok - no što bi to moglo biti, ostaje tajna. To je zato što je ventilator nape aktiviran i vrata su držana zatvorena kako bi se spriječilo širenje mirisa kuhanja kroz kuću.

Situacija je vrlo slična u kupaonici. Iako je prostorija uglavnom svježa i čista, povremeno se mogu pojaviti mirisi koji se mogu zadržati neko vrijeme. Već se neko vrijeme u kupaonicama koriste filtri za miris za suzbijanje ovog problema i djeluju otprilike na isti način kao što su nape. Srećom, filtri rade mnogo tiše od nape. Umjesto uklanjanja mirisa kuhanja, uklanjaju neugodne mirise točno na izvoru - iz WC školjke. Kao rezultat toga, kupaonica vraća svoj ugodan svjež miris.

Evo malog savjeta: kako bi jedinica za uklanjanje mirisa najbolje obavljala svoj zadatak, filter treba redovito mijenjati - i u kuhinji i u kupaonici.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje