Tehnologija stvara prostor | Geberit Bosna i Hercegovina

Tehnologija stvara prostor

Za mikroživot je bitna tehnologija koja štedi prostor

Mnogi ljudi napuštaju ideju o životu u velikom prostoru i poduzimaju korake kako bi uštedjeli, kao i suzbijali svoju potrošnju. Ideje o “micro living-u“ i malenim domova trenutno izazivaju pomutnju jer obećavaju niže utjecaje na okoliš od konvencionalnih domova. Dakle, iako “manje je više“ znači da biste mogli imati manji prostor, to nikako ne predstavnja smanjenu kvalitetu života.

Ta ideja popularna je u arhitekturi, posebno u dizajnu kupaonica. U ovom slučaju, “manje je više“ znači da čak i male kupaonice mogu pružiti vrhunsku udobnost i stvoriti opušteni ambijent zahvaljujući rješenjima koja štede prostor. Ključ svega ovoga leži u tehnologiji predzida - iza zida se postavlja sve više tehničkih komponenata, tako da one više ne zauzimaju prostor ispred zida. Dok elementi koji su vam ostali u vidnom polju odišu elegancijom i lakoćom te u potpunosti podupiru ideju “manje je više“.

Usput, ako se pitate što zapravo znači mikroživot, nije tako lako odgovoriti na pitanje. U srednjoj Europi to podrazumijeva jednočlano kućanstvo u najviše 30 m². Dok se u Japanu mogu pronaći mali prostori za spavanje čija je površina manja od 6 m².

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje