Tuširanje s čupavcem

Dobar hvatač daka štiti odvod tuša od pseće dlake

Kao što vlasnici pasa među vama vrlo dobro znaju, ako se vaš četveronožni prijatelj veselo kotrlja po livadi ili po stazi, nakon toga će u većini slučajeva trebat prilično temeljito čišćenje. Blato i prljavštinu najlakše je ukloniti stavljanjem u kadu ili pod tuš. Ali ove opcije nisu uvijek popularne kod vašeg ljubimca - ponekad će pokušati pobjeći kako bi izbjegao vodu.

Za velike i male životinje kada je najbolje mjesto za pranje psa u miru. Vaš pas ne može tako lako pobjeći iz kade, tako da nećete imati problema s ispiranjem. Međutim, ako je vaš pas veći i teži od većine, praktički će biti nemoguće sigurno podići svog psa u kadu i iz nje. Ako vaš namočeni pas istrgne iz kade, postoji stvarna opasnost od ozljeda.

U ovom slučaju, sigurnije je staviti svog ljubimca pod tuš. To je najlakše kada imate tuš urazini poda jer nema prepreka, što pruža jednostavan pristup. Preostaje vam samo uključiti vodu.

Da biste spriječili začepljenje odvoda, nečistoću poput lišća treba ukloniti prije nego što počnete tuširati psa. Hvatač za dlake štiti odvod od travki i pseće dlake. Integrirani češalj u Geberit tuš kanalici sprječava začepljenje odvoda. Dakle, sada više nema prepreka za tuširanje vašeg ljubimca.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje