Velikodušnost je moderna

Želite svoju kupaonicu iz snova. Beskrajna inspiracija za projekt dolazi iz sjajnih časopisa, Pinteresta ili Instagrama. Međutim, poželjeti novu kupaonicu je jednostavno, ali puno je složenije dizajnirati je i stvoriti. Vlasnici zgrada često čine kompromise kako bi smanjili troškove, ali to kasnije može imati strašne posljedice. Evo nekoliko savjeta kako ne napraviti kompromise:

Sigma50 i Sigma21 nove metalne boje
Različite tipke za aktiviranje ispiranja

Kvaliteta prije svega
Ako vlasnici zgrada imaju dobar proračunski plan i izvrsnu inspiraciju, mogu razjasniti sve nedoumice unaprijed.
Savjet 1: Napravite dobar proračunski plan i imajte jasan dizajn prostorije.

Negdje između sna i stvarnosti
Ako je početna situacija jasna, izvođači radova ili arhitekti mogu vam pomoći u stvaranju što izvodljivijeg prijedloga iz vašeg osnovnog plana.
Savjet 2: Velika je pomoć imati uz sebe iskusnog i sposobnog partnera.

Molimo dodirnite
Kupaonica se ne odnosi samo na izgled, već i na to kako se zapravo koristi. A razni časopisi, Pinterest i Instagram mogu vas navesti da vjerujete da neki proizvodi za kupaonice imaju visoku vrijednost što možda nije slučaj.
Savjet 3: Posjetite prodajne salone, sajmove i izložbene prostore da biste dodirnuli proizvode i osjetili njihovu kvalitetu prije donošenja bilo kakvih odluka.

Ako je kvaliteta na visini i proizvođači ispune svoja obećanja, dugi niz godina bit ćete zadovoljni svojom kupaonicom iz snova.

Evo posljednjeg savjeta za vas: sve što je ugrađeno iza zida, od cijevi do vodokotlića, teško je popraviti ili zamijeniti. Zato biste trebali posebnu pažnju obratiti na kvalitetu.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje