Više luksuza u kupaonici | Geberit Bosna i Hercegovina

Četiri savjeta za više luksuza u kupaonici

Našim poslovnim i privatnim životima dominira stres, a mi uvijek žurimo. Tijekom jednog sastanka već ćemo organizirati sljedeći, a ako navečer sjednemo gledati film, istovremeno ćemo se kretati kroz svoje društvene mreže Krajnje je vrijeme da odvojimo malo vremena za sebe, a gdje je to bolje napraviti nego u opuštenoj atmosferi kupaonice?

Geberit wellness kupaonica

Savjet br. 1: Visokokvalitetni kupaonski namještaj

Kvalitetan, vizualno privlačan dizajn kupaonice daje osnovu za ugodnu atmosferu. Ako su svi detalji usklađeni, interijer kupaonice osigurat će vam da dan započnete pravilno i uživate u povratku kući navečer. Atraktivna rješenja za pohranu nude maksimalnu praktičnost koje čak male kupaonice pretvaraju u oazu blagostanja.

Pregled svih Geberit kupaonskih linija

Savjet br. 2: Tuš WC uređaj

WC školjku koristimo svaki dan. Tuš WC uređaj,s druge strane, nudi potpuno novi osjećaj svježine i čistoće te druge benefite.To čini svaki odlazak u WC prilikom za opuštanje.

Geberit AquaClean

Savjet br. 3: Ogledala s grijačem

Zamislite na trenutak da ste upravo izašli iz divnog vrućeg tuša ujutro i stojite u području umivaonika kako biste se obrijali ili našminkali, ali ogledalo se uparilo. Možete ga osušiti sušilom za kosu ili obrisati, ali za to treba vremena i truda. Ako želite zaustaviti da vam se ogledalo zapari kada se tuširate, trebate pgledalo s grijačem.

Savjet br. 4: Pribor

Ambijent u kupaonici možete začiniti sa samo nekoliko stvari: svjetlost svijeća, ugodni mirisi, tihi zvukovi ili cvijeće i biljke pretvaraju vašu kupaonicu u oazu blagostanja.

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje